الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویتامین د ۳ اگر ۱۰۰۰ باشه بهتره هر روز اگه ۵۰۰۰۰ باشه بهتره هر ماه البته اگه کسی کمبود داشته باشه باید تا یک ماه هفته ای یک دونه بعد یک ماه ،ماهی یه دونه
ویتامین E واحد ۴۰۰ هم روزی یکی یا هر دو روزی یکی اشکال نداره
من یه کپسول دارم همه ویتامینا داخلشه گفته روزی یکی
یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم ، هرکی دور و برمون بود مثل دیوونهها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه میگفت لحظههایی که دیوونهبازی درمیاری هیچوقت فراموش نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤