2777
2789
عنوان

تجربیات دوستان باردار تعیین جنسیت در زمان اقدام ،تخمک گذاری ، رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569948 بازدید | 1093 پست
(رژیم بایستی سه ماه قبل اقدام شروع بشه). رژیم من: هرروز یک الی سه قاشق عسل سیاهدانه دارچین درست کرده ...

شماسه ماه قبل رژیم رو کامل گرفتین؟غذاچی میخوردین؟چون من رفتم پیش دکترهمتی وطبق رژیم ایشون خیلی چیزا مثل برنج که مازیاد میخوریم بایدخیلی محدودشه.چیکارکنم😥😥

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
شماسه ماه قبل رژیم رو کامل گرفتین؟غذاچی میخوردین؟چون من رفتم پیش دکترهمتی وطبق رژیم ایشون خیلی چیزا ...

ما کلا زیاد اهل برنج خوردن نیستیم. من لبنیات رو کاملا حذف کردم. رژیم رو هم تا حدود زیادی همونجوری که بالاهم نوشتم رعایت کردم. بنظرم اول خواست و اراده الهی دوما هم مهم رعایت گرمی تو پریود و قلیایی تو دوره اقدامه. یکی هم رعایت روزای تخمک گذاریه.

من پراز انرژی مثبت و عشق الهی هستم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام. من تازه عضو شدم. پریودام هفت روزس. طول دوره پریودم فروردین ۲۴ روزه. اردیبهشت ۲۴ روزه. خرداد ۲۰ روزه. تیر ۲۱ روزه. مرداد ۲۲ روزه. ماه شهریور برای اولین بار اقدام به بارداری کردم جمعه ۲ شهریور ساعت ۳:۴۰ و شنبه ۳ شهریور ساعت ۴ بعدازظهر (روزهای هفتم و هشتم بعد از پریود)هر بار فقط یک ساعت خوابیدم تازه فهمیدم که پیامبر گفتن انعقاد نطفه در بعدازظهر باعث میشه که چشم نوزاد لوچ (چپ )بشه از وقتی فهمیدم استرس دارم میترسم باردار بشم و به خاطر اشتباه من بچم مشکل پیدا کنه تو را خدا راهنماییم کنید

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

سلام دوستان

من میخوام تو این چندروز اقدام داشته باشم

اگه خدا بخواد میخوام پسر شه

امروز روز ۱۲ پریودم بود صبح رفتم سونو فولیکول ۱۹ تو تخمدان چپ داشتم. کیت هم امروز منفی شد

بنظرتون کی باید اقدام کنم؟

ما کلا زیاد اهل برنج خوردن نیستیم. من لبنیات رو کاملا حذف کردم. رژیم رو هم تا حدود زیادی همونجوری که ...

سلام خوبی احتمالا تا الان زایمان کردی من رژیم‌شما رو خوندم خیلی استفاده کردم فقط دوتا سوال داشتم شما چند بار اقدام داشتید ؟و اینکه ببخشید شما قبلش ار....شدید؟؟

اخه میگن خیییلی مهمه .میگن زن قبل مرد ارضا بشه حتما پسر میشه

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

ببحشید نوع اقدامتون چجوری بود سجده ای یا معمولی

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
سلام خوبی احتمالا تا الان زایمان کردی من رژیم‌شما رو خوندم خیلی استفاده کردم فقط دوتا سوال داشتم شما ...

سلام عزیزم نه هنوز زایمان نکردم...من کلا اون ماه دوبار اقدام داشتم، و ار....هم شدم قبلش چون که محیط روقلیایی میکنه و امکان حرکت اسپرم رو بیشتر میکنه

سلام‌مامان الناز جون ممنونم که اومدی و جوابمو دادی خیلی خوشحال شدم 

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی 

سلام عزیزم نه هنوز زایمان نکردم...من کلا اون ماه دوبار اقدام داشتم، و ار....هم شدم قبلش چون که محیط ...

من خیلی جاها خوندم که اگه زن قبل مرد بشه صد در صد بچه پسر میشه واسه همین خیلی ناراحتم واسه خودم اخه این مسعله واسه من امکان پذیر نیست همینجوری همسرم باید قرص یا اسپری استفاده کنه که من قبلش بشم یا گاهی همزمان پیش اومده اما به ندرت  بابته این قضیه استرس میگیرم و نمیتونم اقدام کنم اخه من یه دختر دارم بخاطر یه پسر میخوام اقدام بارداری کنم

سلام‌مامان الناز جون ممنونم که اومدی و جوابمو دادی خیلی خوشحال شدم  انشالله زایمان راحتی داشته ...

خواهش میکنم عزیزم. ممنونم انشاءالله شماهم صاحب یه گل پسر صحیح و سالم و صالح بشین