من شربت زعفرون را با نبات درست میکنم میذارم نبات با آب بجوشه و زعفرونم با یخ میذارم که رنگش باز بشه بعد که اون نبات جوشید و حل شد تو آب میذارم سرد بشه بعد خاکشیر و تخم شربتی میریزم تو پارچ با همون آب نبات و زعفرون و گلاب و هل و بهش آب اضافه میکنم تا شیرینش به دلخواهم بشه بعضی وقتا بجای هل ی نک قاشق چی وانیل میریزم
مقلا سی تومتی بگیرم دم کنم بسته برا دو کیلو شکر من تا خالا زعفرون نگرفتم دمم نکردم .باید مثل چایی دم ...
از این بسته ای کوچیکار بگیر...با زعفرون ساب یا اگه نداری با گوشت کوب بکوب زعفرون رو...نصف استکان یا کمتر آب جوش بریز روش روی ظرف در بذار ده دقیقه یک ربع بذار بمونه....بعد استفاده کن...