2777
2789

سلام خانما من دوروزه رفتم ۹ماه بنظرتون چی بخورم وزن بچم زیاد شه هفته ۲۸رفتم سونو وزنش خوب بود بعد اون نرفتم تازگیا اصلا میل ب غذا ندارم و بزور روزی دو وعده میخورم بنظرتون چی بخورم ک هم سبک باشه هم مقوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرموز روزی یک لیوان

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
واقعا اصلا نمیتونم موز بخورم نصفشو بزور میخورم بیشتر بستنی میخورم میگن خوبه

نمیدونم من نمک و قند تو بارداری زیاد نمیخوردم ولی ویارم موز بود ماه اخر روزی هفت هشت تا میخوردم کل سوپری ها دیگه از دست من موز نداشتن .میزاشتن بیست ها میخوردم تو ماه اخر وزن بچه فوق العاده عالی شد از کم وزنی به وزن بالا رسید برای این با اطمینان بهت گفتم چون ناهار و شامم فقط موز شده بود نمیتونستم جلو خودمو بگیرم🤭🤭🤭🤭

فکر نمیکنم میمون هم اندازه من موز خورده باشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣کلی با یاد آوریش خندیدم از در موز میرسید تو همون حیاط به استقبالش میرفتم اصلا نمیتونستم جلو خودمو بگیرم🤣🤣🤣🤣

نمیدونم من نمک و قند تو بارداری زیاد نمیخوردم ولی ویارم موز بود ماه اخر روزی هفت هشت تا میخوردم کل س ...

نوش جوونت عزیزم اره موز خوبه چ کنم چیزایی ک مفیدن متنفرم دست خودم نیس

فکر نمیکنم میمون هم اندازه من موز خورده باشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣کلی با یاد آوریش خندیدم از در موز میرسید تو ...

منم اوایل فقط خیار😂😂😂الانم فقط بستنی ازین بستنی درستو حسابیا ن ها فقط عروسکی میخورم ب قول تو نمیزارم از در بیاد تو

نوش جوونت عزیزم اره موز خوبه چ کنم چیزایی ک مفیدن متنفرم دست خودم نیس

ممنونم عزیزم

من ویارم بود وگرنه چه نیازه بچه اگه کم وزن نیست حساس نشو همون کوچیکتر باشه تهوعت هم کمتر میشه به خودت فشار نیار من تا ماه آخر هیچی نمیتونستم بخورم یک قاشق هم نمیشد بخورم نمیدونم ماه اخر چی شد .گاهی از اینقدر موز خوردن خودم وحشت میکردم حتی یکبار یادمه تو یک روز ۲۵ تا موز خوردم خیلی جلو خودمو میگرفتم🤭🤭🤭🤭

منم اوایل فقط خیار😂😂😂الانم فقط بستنی ازین بستنی درستو حسابیا ن ها فقط عروسکی میخورم ب قول تو نمیز ...

اره یادمه موز مینشستم هی بو میکردم کمتر بخورم ولی نمیشد قاط زدم میخوردم به خدا کل سوپر میوه های محله موز نداشتن دیگه از محله های دور تر خریداری میشد .موز گرم بدم میومد ولی خب هرچقدر هم بود تا شوهرم از سر کار بیاد از تو یخچال تخلیه کرده بودم😅😅😅😅😅