2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و نمازخون میشه بیایید

340 بازدید | 32 پست

یه مدت نمیتونم نماز بخونم،سیمم دیگه وصل نمیشه.به ایه ایاک نعبد که میرسم میگم چی شد پس؟؟از کی داری کمک میخوای؟؟کجاس پس؟؟

اگه شعار میخواین بدید،احتیاج ندارم،ولی اگه واقعا میتونید،بهم کمک کنید.

امروز نماز نخوندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامیدی بدترازهرچیزی تو ناامید شدی

این درگه ما درگه نومیدی نیست

صدباراگرتوبه شکستی بازآی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

منم اینطوری شدم ، میل ندارم یکی کمکم کنه دیگه انگار واقعا خیلی از خدا دور شدم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

نظر منو میخوای، شیطون میره تو جلدت. میخواد سعی کنه خیلی منطقی بهت بگه ول کن بابا نماز بخونی ک چی. ولی تو بهش گوش نکن.

مداومت کن به نماز خوندن، حتی اگ باورت مثل قبل محکم نیست. بدون خدا خودش دستتو میگیره و باورت از اولم بیشتر میشه

هر طوری نماز خوندن، بهتر از نخوندنشه، حتی با لاک، حتی نشسته، حتی آخر وقت، حتی با شک به اینکه خدا کمکم میکنه یا نه... همش بهتر از اینه ک نخونی 😗😗

اگه خدا چیزی که میخواستین بهتون نداده شاید کخ نه قطعا میخواد بهترشو بده

خدا مثله بعضی از ادما نیس که بدادمو بخواد چیزی رو که نمیده یا به ضررتونه یا بهترشو میخواد بده😊

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹
من جایی نرفتم که بخوام برگردم.اون انگار نیست

چی بگم...

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!