دری_گلمن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 عنوان چرا ایمیلمو قبول نمیکنه هیچ جا ، کسایی که ایفون دارن بیان 186 بازدید | 6 پست من تازه گوشی ایفون خریدم میدونین چجوری باید ایمیل بسازم پدرم در اومده هر ایمیلی میزنم نه تو اپ استور نه هیچ جا دیگه قبول میکنه رفتم الان دوباره یکی دسگه ساختم اینم قبلول نمیکنهبعد چجوری باید وصل شم به اهنگ هاش چجوری میان 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖 1400/05/01 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دری_گلمن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 اپلايدي داري؟ نه برنامه اس؟ 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
٠بيتاب٠ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 5625 نه برنامه اس؟ اپل ايدييه ايديه كه باهاش ميتوني باايفونت كاركنيدانلود برنامه واهنگ و....رسما ايفون بدون اپل ايدي بي كاربرده دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
رضای_من20687 عضویت: 1392/05/22 تعداد پست: 10762 باید اپل آیدی بسازیبرنامه موزیکش رو ایران ساپورت نمیکنهخودت از اپ استور بعد ساختن اپل ایدی باید دانلود کنی بی خیال باش تا کامروا باشی
دری_گلمن مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 اپل ايدي يه ايديه كه باهاش ميتوني باايفونت كاركني دانلود برنامه واهنگ و.... رسما ايفون بدون اپل ا ... شما داری؟ میتونی ازش اسکرین بگیری بی زحمت بعد میدونی از کجا باید بریزم اخه اپ استورم اصلا نمیاره میگه باید ایمیل بزنی ایمیلامم قبول نمیکنه💔 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
٠بيتاب٠ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 5625 شما داری؟ میتونی ازش اسکرین بگیری بی زحمت بعد میدونی از کجا باید بریزم اخه اپ استورم اصل ... نه اسكرينبگيرم كه اطلاعاتم ميوفته دستت گل:/اگه خودت ميسازي بايد شماره مجازيو ايميل غير تحريم داشته باشي دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...