2777
2789

سلام دوستان

ما نزدیک صد نفر هستیم که ماهی یکبار، ختم قرآن انجام میدیم (هر کدوم بنا به شرایط و میلِ خودمون ، یک یا چند حزب و یا یک جزء از قرآن رو برداشتیم ) و اینطوری با همکاریِ هم، هر ماه، یک ختمِ کاملِ قرآن انجام میشه و هدیه میشه به تک تکِ درگذشتگانمون.

(یعنی شما مثلا با خوندنِ یک حزب از کلِ قرآن، نور و برکتِ ختمِ کامل رو برای عزیزان سفرکرده ات می فرستی، چون همگی موقعِ خوندنِ سهمِ خودمون، همه ی درگذشتگانِ اعضای تاپیک رو نیت می کنیم)

از اولِ ماهِ شمسی (مثلا مرداد) تا آخرِ ماه، فرصت داریم که ختمِ اون ماه رو انجام بدیم. (یعنی 30 روز فرصت داریم برای یک کاری که نهایتا نیم ساعت زمان می بره)

الان بعضی از حزبها و جزءها خالی هست و به صورتِ محدود، می تونیم اعضای جدید جذب کنیم.

هر کسی مایل هست به این کاربرِ عزیزمون @برفدانه  که مدیریت و گردانندگی و هماهنگیِ تاپیک رو انجام می دن و هر ماه، با تگ کردنِ اعضاء بهشون یادآوری می کنن و کلا زحمتِ تاپیک به دوششون هست، پیام بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای قربون دستات🙏😘🍃🌼🍃🌼

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم ایشون همه تاپیکاشون قفله نمیشه باهاشون ارتباط برقرار کرد من هستم فقط بگید جز یا حزبی که باید ب ...

سلام عزیزم الان صداتون می کنم در تاپیک مربوطه.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام منم دوست دارم تو ختم قرآنتون شرکت کنم فقط کدوم جزء رو باید بخونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3216271/۱۲۰-نفری-که-باهم-برای-امواتمون-ماهی-یک-قرآن-ختم-میکنیم

سلام منم دوست دارم تو ختم قرآنتون شرکت کنم فقط کدوم جزء رو باید بخونم

باران جان بیاین تو تاپیکی که براتون آدرس گذاشتم.

سلام عزیزم برادرم دوماهه فوت کرده من به شدت غمگین و ناراحتم.یعنی من کلا ادم کم دل و کم طاقتی بودمم.ح ...

سلام دوستِ من

روحِ برادرِ عزیزت در آغوشِ نور و رحمتِ خدای مهربون باشن ان‌شاءالله ✨✨✨✨

من هم با شما همدرد هستم، برادرم در سن 32 سالگی به رحمتِ خدای مهربون رفت. و 3 سال پیش هم پدرم آسمونی شدن. 

من بعد از رفتنِ پدرم این 👇 تاپیک رو ایجاد کردم چون پنجره ای به زندگی به روی من باز شده بود که نگرشم رو کلا نسبت به مرگ و زندگی عوض کرد و خیلی دوست داشتم که بقیه ی داغدیده ها هم با خوندنِ این مطالب، به آرامش برسن، لینکِ تاپیک رو برات میزارم، اول صفحه ی 7 رو بخون، بعد برگرد از ابتدای تاپیک شروع به خوندن کن، چند روزی زمان میبره تا تمومش کنی ولی واقعا اگر می خواهی به آرامش برسی و بدونی که الان برادرِ عزیزت در چه حال و احوالی هست و چه احساسی داره، حتما تاپیک رو تا انتها بخون. ممکنه برات سوالاتی هم پیش بیاد ولی به خوندن ادامه بده، جوابِ سوالاتت رو در ادامه ی تاپیک پیدا می کنی. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در-جهتِ-تسکینِ-داغدیده-ها?page=7

سلام دوستِ من روحِ برادرِ عزیزت در آغوشِ نور و رحمتِ خدای مهربون باشن ان‌شاءالله ✨✨✨✨ من هم با شما ...

سلام دوست عزیز.روح عزیزانت درارامش ابدی انشالله چشم حتما میخونم ممنونم