2777
2789

اومدن خونه ی ما به منم نگفته حداقل بعدش بشپورم دیروز کاملا اتفاقی بدون هیچ علائمی که بفهمیم دیدم رو سر پسرم افتاده خودمم دچارش شدم ، از دیروز کلی گریه کردم درمان و شروع کردم روی سر پسرم سه ساعت وقت گذاشتم دونه دونه درآوردم دوری برا خودمو نمی‌دونم چیکار کنم تو شهر غریبم ، موهامم بدجور گره میخوره از صبح آنقدر اتو کشیدن دود بلند میشد الان دیدم بازم هست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داروخانه شامپو شپش رو بگیر وبذار رو موهات وباسرکه آبکشی وباشونه ریز شونه کن همزمان خود شپش ها میمیرن وفقط باید رشک ها رو ازموهات جداکنی وگرنه دوباره تبدیل به شپش میشن

من سرم شپش زده بود دو‌سه بار شامپو و سرمشو زدم و با شونه مخصوصش بعدش دراوردم دو سه بارم پماد گال زدم. دیگه جز اون دستم تو موهام بود می دیدم چیز برجسته تو موهامه جدا می کردم. بعد دو ماه اینا تموم شد البته من زیادم پیگیر نشدم اگر مراقبت کنی زودتر تموم میشه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

سس مایونز هم زدم بعدش کلاه حمام گذاشتم باهاش خوابیدم فرداش موهامو شستم

نگران هم نباش که کسی نیست دونه دونه از سرت در بیاره منم  کسی از سرم در نیاورد فقط سس و شامپو رو چون می ترسیدم( نه که نتونی خودتم می تونی) دادم یکی واسم زد😂

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره