2777
2789

سلام خانمها روزتون بخیر باشه 

دوستای خوبم من و همسرم دو هفته دیگه دعوتیم محضر برای عقد دوست صمیمی همسرم،

میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم برای لباسی که میخوام اونجا بپوشم 

میخوام مانتو بپوشم ولی مانتو چه سبکی نمیدونم 

یکی مد نظرم هست میخواستم از سما مشورت بگیرم بنظرتون خوبه؟

فضای محضر هم بسته ست و کلا ۷۰ نفرن و همه هم غریبن برای من یعنی به جز عروس داماد و پدر و مادر داماد من اصلا کسی رو‌نمیشناسم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه که شما رو دعوت کردن  تیپت باید رسمی طوری باشه

آره عزیزم چون ده ساله باهم دوستن منم فکر نمیکردم دعوت باشیم ولی دعوتیم

این مانتویی که فرستادم رو ببین خوبه با یه شال مجلسی ست کنم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
باید مانتوت بلندباشه و رنگ مثلا نباتی و کرم یا سفید و صورتی باشه با ی ارایش ملایم

عزیزم این مانتویی که فرستادم رو ببین با یه شال مجلسی میخوام ست کنم خوبه بنظرت؟

اگه تا اون قسمت چین های پایینش بود فقط، خیلی بهتر بود  اون تیکه پایینش بنظرم اضافه اس   & ...

😂😂😂😂خب اگه دیدم بهتر میشه میگم اونو برام اصلاح کنن

اره خوشگله😍

مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینه هیچ جا جز اینجا به ذهنم نرسید راهنمایی بخوام😍🥺

مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینه هیچ جا جز اینجا به ذهنم نرسید راهنمایی بخوام😍🥺

اره هم خوب و پوشیده هست هم رنگش مناسبه

انشالله که خوش‌بگذره بهتون😍

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

خیلیی نازه اگه قد بلندی

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)