من ۴ساله تو غربت زندگی میکنم هیچ دوستی نتونستم پیدا کنم که گاهی باهاش وقت بگذرونم و از تنهایی دربیام.نمیدونم بعصیا چجوری انقد دوست پیدا میکنن و کلی باهم خونوادگی اینور اونور میرن
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
خوشبحالت من ک نه سره کار میرم درسمم تموم شده بجاش محدودیت ندارم
متاهلی؟
منم الان سرکار نمیرم ولی کلاسا هستن و دوستان دوران دبیرستان و حتی ابتدایی رو دارم
دانشگاهم باچن تا از دخترپسرادوستم