سلام🤗 میشه بدونم مسئله شماچیه ؟ که باردار نمیشید ان شاءالله بتونم کمکتون کنم
ممنون عزیزم امیدوارم خدا هرچی میخوای بهت بده گلم
مشکلی نداشتم و خدا بهم لطف کرد و بچه داد
امیدوارم هرکی بچه میخواد خدا بهش بده مخصوصا خانمهای حاضر در تاپیک
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
سلام🤗 میشه بدونم مسئله شماچیه ؟ که باردار نمیشید ان شاءالله بتونم کمکتون کنم
سلام
نمیدونم والا امروز پریود شدم اینقدر دعوا کردم با اطرافیانم دلشون شکست 😥 دارم دیوونه میشم دکتر پارسال رفتم گف هیچ مشکلی نداری ی ماه پیشم رفتم سونو نوشت ک وضعیت رحم رو بدونه ازمایش کل هم نوشت انجام ندادم چون بیمه تکمیلیم کار نمیکرد
سلام نمیدونم والا امروز پریود شدم اینقدر دعوا کردم با اطرافیانم دلشون شکست 😥 دارم دیوونه میشم دکتر ...
منم دیروز بهونه گیری کردم دعوا کردم تا شب نه شوهرم چیزی خورد نه من... طفلی بخاطر من عصابش ریخت به هم...ساعت ده شب از حال رفتم دیگه برد درمونگاه فشارم ۶بود سرم زدن ۴تا امپول یکم بهتر شدم صبح باز سرم و امپول..بخدا واسه بقیه راحته میگن چن سااالته مگه ۲۳سالته... بهرحال سه ساله منتظرم... طرف با دستگاه جلوگبری حامله میشه از دستش درمیره حامله میشه اونوقت ما با کلی دوا درمون.... کفر نمیگم ولی دیگه هیچی نمیخام یا میشه یا نمیشه.. دیگه دست به دامن اىمه نمیشم دلم از همشون شکسته دیگه حضرت عباس و باب الحوائج صدا نمیکنم.... بخدا سه سال تو غربت پوستم کنده شده من خونه ماشیین نمیخام هییییچی نمیخام یه بچه ی سالم بهم بده تا دل شوهرم و خودم شاد بشه...طفلی حالمو بعد داروها و امپولا میبینه مثل بچه ها گریه میکنه میگه بچه نمیخام دیگه اینا رو نخور... عصبی شدم انقد داروی هورمونی خوردم...این ماه باز خریدم لتروزول و متفورمین و سه تا امپول تحریک تخمک که داغونم میکنه عوارضشون دعا کنید
هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)