2777
2789

سلام بچه ها

من ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم برداشتم 

امروز روز ۱۳ بود ک باید ۱۳۰۰ تا میفرستادم ، تا ۷۰۰ فکر کنم فرستادم یا ۱۰۰۰ دقیق یادم نیست الان شک کردم با صلوات شلمار ، امدم یه ساعت بعد دیدم رفته ۱۶۷ ...😭

ینی پسرم باهاش بازی کرده بودم تغییر کرده بود 

کلا خراب شد این دو‌هفتم ؟ 

یا از اول بفرستم امروز رو؟

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول بگو !صلوات شمار منم اینجور بود یهو همه رو صفر میکرد نفهمیدم چه مرگشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
از اول بگو !صلوات شمار منم اینجور بود یهو همه رو صفر میکرد نفهمیدم چه مرگشه 

وااای خدا این همه گفتمااا 

واقعا اعصابم خورد شد😭

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
وااای خدا این همه گفتمااا  واقعا اعصابم خورد شد😭

عیب نداره عزیزم چاره ای نیس بهتره ازینکه از همون اولش شرو کنی 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ینی امروزو‌از اول بگم  یا کلا باید از اول شروع کنم ؟

فقط مال امروزو دیگه 

فقطمال امروزو‌بخونم دیگه اره ؟

آره عزیزم 

خوبه اگه فقط امروز باشه  ینی ختمم رو‌خراب نشده ؟ من فکر کردم دوباره باید از اولش شروع کنم...

نه بابا چرا خراب شه!خب هرمشکلی پیش اومده مال اون روزو میخونی سخت نگیر 

درسته خیلی ممنون ک جوابمو دادی 😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم