2777
2789

سلام خانما من ۵ ماهه باردارم شوهرم ۳ روزه سرفه میکنه بدن درد داره گلو درد صداشم گرفته ببخشید اسهالم داره دوبار رفته دکتر سرم زده میگم برو تست بده تنبلیش میاد خودم ماسک میزنم میرم تو اتاقش ولی نمیمونه تو اتاق بنظرتون ممکنه کرونا باشه یعنی منم گرفتم تا الان؟؟

خیلی ناراحتم😭😭

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله احتمال خیلی زیاد کروناس، تست الان زوده ۱ هفته بگذره بعد،

وای چی کنم خودم نگیرم رعایت نمیکنه میگه سرما خوردم ولی همش علائم کرونا داره

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

نگران نباش منم باردارم اول شوهرم گرفت ۱۰ روز خونه نیومد فقط غذا میزاشتم براش میومد میبرد از همون ظرف غذاها منم گرفتم با وجود اینکه خیلی رعایت کردم گرفتم ولی خدارو شکر خفیف بود فقط یه کم بدن درد وسرفه داشتیم آب میوه آب هویج واب سیب زیاد بخور 

عزیزم بخاطر شما هم شده بره تست بده

گفتم میگه فردا میرم دو روزم طول میکشه جوابش بیاد فکر کنم نگرانم تا اون موقع خودمم‌بگیرم 

نگران نباش منم باردارم اول شوهرم گرفت ۱۰ روز خونه نیومد فقط غذا میزاشتم براش میومد میبرد از همون ظرف ...

اتفاقی واسه نی نی نمیوفته خیلی نگرانم شوهرم جایی نداره جدا از من بمونه حالا گفتم بره تو اتاق جدا از هم ولی سرویس بهداشتی مجبوریم مشترک باشه 

نگران نباش شوهر منم گرفت خودم تو خونه ازش مراقبت کردم ولی من اصلا مبتلا نشدم

چیکار کردین نگرفتین از یه دستشویی استفاده میکردین؟؟