2777
2789
ب فکرته ولی امروز و فردا بت پی نمیده منتظر ه ت بهش پی بدی 

میشه بگید من دقیقا با همسرم چجوری آشنا میشم؟ چه ویژگی هایی داره؟ اول من سمت اون میرم یا اون سمتم میاد؟ چجوری؟ وقتی که در آینده بچه دار شدم میونه ی بچه ها با من و همسرم چجور میشه دقیقا؟ زندگی آیندم با بچه هام چجور میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید من دقیقا با همسرم چجوری آشنا میشم؟ چه ویژگی هایی داره؟ اول من سمت اون میرم یا اون سمتم میا ...

عزیزم من ک فالگیر نیستم ولی حدس می‌زنم ازدواجتون سنتی باشه  و زندگی خوبی داشته باشین 

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
اونیکه تو فکرمه حسش بهم چیه بنظرت؟چرا فراموش نمیشه؟

حسی بهت نداره و اینکه بنظرم چون زیادی بهش فک میکنی فراموش نمیشه چون مغز عادت میکنه ناخودآگاه 

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
نه 

گلم جواب منو ندادی ایا اون خانم که مد نظرمه شری بپا میکنه یااین شر میخوابه؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله