2777
2789
عنوان

بیاید خیلی مهمه

125 بازدید | 17 پست

سلام دوست جونیا نظر بدید میخوم ببینم باید چکار کنیم پدر بزرگم یکسالی هست که الزایمر شدید گرفته یعنی کارهاش و رفتارش مثل یه بچه دوساله شده یعنی اینقدر که مدفوع میکنه اگه حواسمون نباشه میماله به تمام دیوار ها یا غذا بهش میدیم میره میریزه داخل دستشویی این چند نمونه کوچیکش بود که گفتم واستون نظر عمه هام و عروس های خانواده اینه که ببرنش خانه سالمندان ولی پدرم وعموهام قبول نمیکنن میگن نه خودمون هستیم روزی یکساعت میبریمش گردش هرشب هم یکیمون پیشش میمونیم هرچی بهشون میگیم گناه داره تو خونه هم خودش اذیت میشه هم مادربزرگم هم بقیه ولی پدرم و عموهام رو نمیشه راضی کرد به نظر شما چکار کنیم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس رو هم نمیشناسه بابام وعموهام یه قسمت از خونه را دیوار کشیدن و فرستادنش اونجا بخاطر کارهایی که انجام میده اصلا بهداشتی نیست که بخواد تو تمام زندگی باشه 

گناه داره خب نگهداریش کنید 

چرا خانه سالمندان😔😔خودتون مراقبش باشید 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
پرستار داره؟ پسراش حق دارن دلشون نمیاد ولی واقعا خودشون جمع میکنن یا میندازن گردن عروس و دختر

نه جمع میکنن بابام که از همه بیشتر هواشو داره هرشبم یکی میره پیشش میخوابه چون تا صبح بیداره تو یه اتاق جدا فرستادنش ولی دائم درتلاشه که بیاد بیرون وقتی ام بیاد بیرون راهو میگیره و میره حتی نصف شب 

گناه داره خب نگهداریش کنید  چرا خانه سالمندان😔😔خودتون مراقبش باشید

میگم که پسراش مخالف خانه سالمندان هستن ولی واقعا شرایطش بده یه بچه دوساله رو دعواش کنی یکم اروم میشه از ترس ولی پدر بزرگم اصلا انگار تو یه عالم دیگه داره زندگی میکنه من که هروقت میرم خونشون با دل خون میام خونه چون میبینم که مادر بزرگمم خیلی داره زحمتشو میکشه اگه اونم از پا دربیاد واقعا نابود میشیم 

نه جمع میکنن بابام که از همه بیشتر هواشو داره هرشبم یکی میره پیشش میخوابه چون تا صبح بیداره تو یه ات ...

خب پس دیگه اصرار نکنید

چون مردا تعصب دارن دوست دارن خودشون نگهداری کنن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
میگم که پسراش مخالف خانه سالمندان هستن ولی واقعا شرایطش بده یه بچه دوساله رو دعواش کنی یکم اروم میشه ...

هفته ای یه خونه بچه هاش ببریدش این عالیه خسته هم نمیشین

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
خب پس دیگه اصرار نکنید چون مردا تعصب دارن دوست دارن خودشون نگهداری کنن

اخه گناه داره چون یه قسمت از سالن خونش رو دیوار کشیدن جدا از بقبه خانواده اس بخاطر اینکه یهو تمام لباسش رو در میاره یا کارهای اینجوری انجام یا یه ثانیه ازش قافل بشی میره تو کوچه من دیونه میشم وقتی میبینم تو یه قسمت دیگه اس واقعا مثل زندانی ها شده