2777
2789
عنوان

شب بیداری کودک 20 ماهه

2000 بازدید | 29 پست

خانوما به دادم برسین

بچه ایی دارم 20 ماهشه شبا نمیخوابه انقد گریه میکنه.اب میخوره و غذا میدم یکم ولی تا ساعت 4 نشه نمیخوابه

تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه مریض شدم دیگه

انقد بیدار موندیم هم بچم هم من مریض شدیم و سردرد گرفتم😔😔😔

🥰😍🤩

عصر نذار بخوابه به هر قیمتی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهاراهی ک واسه من جواب داد چهار روز پشت سر هم ساعت نه صبح بیدارش میکردم تاااااا ساعت یازده شب نمیزاشتم یه دقیقه هم بیدار بمونه ظهر هااا چرت میزد بیدارش میکردم ...خداروشکر دو سه شب اول خیلی سخت بود ولی تحمل کردم الان تنظیم شد یکی اینو گفت من باور نکردم خدا خیرش بده واقعا جواب دادد

من خودم شبا عین آدم نمیخوابیدم😂هنوزم جغدم ولی دیگه بقیه رو اذیت نمیکنم مث نوزادیم

به نظرم نگران نباش یه دکتر ببرش ممکنه درد گوش یا شکم داشته باشه از درد داره گریه میکنه نمیفهمی بچه نمیتونه بگه که

یه ازمایش بکنه دکتر اگر مشگلی نبود 

روزا کمتر بخوابه شبا جاشو زیاد گرم یا زیاد سرد نکن لباس راحت بپوشون براش

از خدا برات انرژی میخام 💚

اره یه بار میخوابه

باید صبح ها مثلا ساعت ده هر جور شده بیدارش کنی بازی کنه بپر بپر کنه باز ساعت 3 یه یک ساعتی بخوابه باز شب ساعت 12 خوابه 

ساعت 4 صبح می‌خوابه تا کیی؟؟ 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
تنهاراهی ک واسه من جواب داد چهار روز پشت سر هم ساعت نه صبح بیدارش میکردم تاااااا ساعت یازده شب نمیزا ...

صبح ساعت چند بیدار شدنش مهم نیس عصر نخوابونم شب میخوابه

🥰😍🤩
دیگه‌تو این سن گریه های مداوم مشکوکه یه کم🤔  دندون های کرسی در نمیاره؟ محل خوابش رو عوض کردی ...

نه همیشه تو تخت میخوابه

دندوناش در اومده

چرا بعضی شبا کاکائو میخوره

🥰😍🤩