شوهرم هیچ وقت ارزش کارها و گذشت هایی که تو زندگی مشترکمون کردم نفهمید و ارزش قایل نشد. شروع زندگیمون هیچی نداشتیم از صفر با هم ساختیم حتی دوران نامزدی کار میکردم بهش پول میدادم اغلب خریدها با من بود.. چون دستش تنگ بود هیچ مراسمی نگرفتیم. دوران نامزدی تمام مناسبت ها کادویی واسم نیاوردن. من تهران بودم و اون تبریز. به خاطر خدمت سربازی نزدیک چهارسال نامزد بودیم تو این چند سال کار کردم. خانوادش یک بار هم نیومد تهران. حالا بحثم گذشته ها نیست
بعد شروع زندگی کارکردیم و کم کم زندگیمون به روال افتاد. پس انداز میکردم و طلا میخریدم وسایل مورد نیاز خونه یا ماشین با هم خریدیم.. بعد طلاهامو و پس اندازی که داشتیم با هم خونه خریدیم. با اینکه دلم میخاست به خاطر زحمت هام به نام هر دو باشه ولی به نام خودش کرد. در تمام این دوران زندگی مشترک یه طلا یا کادوی خوب واسم نگرفت. الانم که بعد چند سال گرفتن خونه انتظار دارم پس انداز کنیم یه طلایی چیزی بخرم. هر چیزی میخام فقط میگه ندارم و نمیشه.. حتی یه ساعت ندارم و بهش میگم میخره. نه اینکه نداره. اولویت هاش نیازهای من نیست.هر وقت بحث زحمت هام میشه. ارزشی قایل نیست.
به خواسته هام که ارزش قایل نیست من بعضی وقت ها دیگه عصبی میشم غر میزنم. برچسپ غرغرو و مریض میزاره.
تازگیا هم برادرشوهرم نامزد کرده. مراسم هاشو میبینم. دست خودم نیست ناراحت میشم. به جان دخترم اگه حسادت باشه خدا بیشترشو بده. بهش میگم دستم خالیه من فلان قدر دارم تو خیلی کم روش بزار یه نیم ست بخریم زشته همش بدل دستمه
یا میگم مثلا فلان لباس مراسم بخریم. میگه من که ندارم داری بخر
امشب دلمو خیلی شکست و نتونستم تحمل کنم و گریه کردم. بهش گفتم حسرت خیلی چیزها به دلم موند انتظار دارم سوپرایزم کنی یا یه کاری واسم کنی. گفت تو حسودی جاریتو میکنی. بابا اونا زندگی خودشونو دارن به من چه اخه. شوهرش میخره. خانمش بیشتز از اونم باید بهش بخره
هیچی ندارم. هر چی هم لباس یا نیازهامو میخرم با پول خودمه. درامد ثابت و زیاد ندارم. خیلی کمه. ولی ولخرجی نمیکنم چون میدونم فقط خودم خرج خودمو میدم. شما بودید چیکار میکردید. اخلاقش خوبه مشکلی نداریم. دوستم داره. بهم احترام قایله. پدر نمونه هست. تو خونه خیلی کمکم میکنه. کلا خوبه. مسعولیت پذیر و خانواده دوست. تو فامیل همه به خوبی میشناسنش. واقعا عالیه. باکمالات و با اطلاعات و بافرهنگ.
ولی فقط نیازهای منو اهمیت نمیده و هر چی بخام میگه نه..
ببخشید سرتونو درد اوردم.