2777
2789

اول بگم دکور خونم کرمه دلم زرشکی میخواد ولی میترسم نیاد به خونمون اصلا مدل پرده خوشگلم نمیدونم اگه عکسی دارین راهنمایی کنین مرسی 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

دیجی کالا نصب کن پرده های متفاوت باقیمت داره حداقلش اینکه اطلاعات میره بالا

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال پرده پانچ خریدم خیییلی راضیم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

پرده خونه من رو همه تعريف ميكنند اما تو عكس خيلي خوب نميافته روز كه عكس ميگيرم چون نور از بيرون مياد تاريك ميافته شب هم خوب نميافته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
پرده خونه من رو همه تعريف ميكنند اما تو عكس خيلي خوب نميافته روز كه عكس ميگيرم چون نور از بيرون مياد ...

میشه بذاری مدلشو ببینیم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

این پرده ای که من فرستادم به نظرم قشنگه . رنگ والنش هم یه رنگ ملیح که به خونت میاد انتخاب کن که از چشت نیافته بعدا . تو ذوق نزنه. البته این نظر منه. اون پرده اش هم بالا پایین میره میتونی هر وقت دوست داشتی بدی بالا یا پایین .بدون اینه اینکه پلیسه هاش به هم بریزه

الان خونه مامانم هستم عكس از قبل تو گوشي ام داشتم  لبه هاي پرده همش مرواريد نصب شده

خوشکله بله از این مدل دیدم از نزدیک

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه