2777
2789
عنوان

اگه ی پسر فقیر عاشقتون شه خیلی عاشق باهاش ازدواج میکنین?

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 54 پست

من تو پولداری پدرم انقد مثل ندار زندگی کردم که هرگز دیگه نمیتونم با چنین پسری هم ازدواج کنم که نداره البته پدرم گدا صفته واسه همه خرج کرد غیر خانوادش زجرمون داد خدا ازش نگذره بعضی پدرهای خوب رو میبینم چجورن  با خانوادشون دلم واسه خودمون میسوزه که چنین کفتار بی رحم بی وجدانی رو پدر ما کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان من یهنی ندیدیش

دیدم ولی زود اومدم اخه شب شد 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
واست صلوات فرستادم‌ایه صم بکم رو سرچ کن بخون واسه زبون بندعالیه یکم ناخوشم وگرنه خودم میفرستادم واست

عزیزدلم ممنونم ازت قربونت برم😘😘😘🙏🙏🙏🙏

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
اتفاقا اینم نداره خواهر و برادرم نداره حتی

من خیلی اعصابم از خانواده شوهر خورده  وگرنه ملاک اصلی چیزای دیگه س  پولم حتما مهمه بهرحال قراره بچه دارشین و باید بتونین نیازهاشو رفع کنین بی پولی خیلی ادمو بی تحمل میکنه باید حرفو فیسو افاده خیلیارم تحمل کنی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزدلم ممنونم ازت قربونت برم😘😘😘🙏🙏🙏🙏

خواهش میکنم وظیفم بود😔🙏🙏خدانکنه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭