2777
2789
عنوان

شوهر های شما تا چه اندازه حساس هستن

4923 بازدید | 119 پست

شوهر من اینجوری که از مانتو جلو باز متنفره . یعنی نصف شب بخوایم بریم بیرون فقط دور بزنیم حالا وسیله هم داریما اما باید مانتو جلو بسته بپوشم . هر کسی منتظر ما باشه حتی موضوع مرگ زندگی باشه من مانتوم باز باشه انقدر میشینه تا لباس خوب بپوشم . روی شالم خیلی حساس نبست اما خب تا حدی باید عقب باشه . شلوار قد ۹۰ که اصلا . اینو بهش حق میدم چون یکم تپل هستم نمیزاره بپوشم 😢😢😢

بیاین با هم بگیم تا احساس همدردی کنیم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من روی خط سینه و گردن خیلی حساسه و ساپورت اصلااا نمیذاره بپوشم.مانتو جلو بازم ک عمرا 

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

من همه مانتو های جلو باز رو میپوشم اما با زیر سارافنی زیرش ، دیگه همه مانتو هارو میتونم بپوشم تو هم امتحان کن🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

ب نظرم مردی ک حساسه ن تنها غیرتی نیس 

بلکه سالم نیس و شکاک و بد دله 

باید ب روانپزشک مراجعه کنه 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا