2777
2789
عنوان

بیاین عکس بذاریم از خوراکی هایه خوشمزه مون... 😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 16881 بازدید | 375 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واویشکا🤒

اوه شما دل منواب کردید 

شمالی هستید 

اصلا دلم رفت برا شمال وغذاهاش 

واویشکا توبازار

کته کباب و اشبل و گردو وزبتون 

بسه دیگه بسههههه😋

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
اوه شما دل منواب کردید  شمالی هستید  اصلا دلم رفت برا شمال وغذاهاش  واویشکا توبازا ...

اره عزیزم شمالیم

شرمنده گلم. خودمم دلم خواست الان 😬😬🥺💔

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
اره عزیزم شمالیم شرمنده گلم. خودمم دلم خواست الان 😬😬🥺💔

خواهش میکنم خوب شد مرورخاطره شد 

خودمون که نمیریم شمال اما خاطرات شمال محال یادمون بره 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
فدات مهربونم برنجش پاکستانیه ولی اسمش نمیدونم عزیزم

عزیزدلیییییی خدانکنههه🙂❤😃🙏💝

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭