2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چی جواب میدادید؟

118 بازدید | 23 پست

فرض کنید پدرتون چند سال پیش فوت کرده

بعد روز پدره

دوست پسرتون که خیلیم شوخه و خیلیم دوسش دارید و خیلی باهم راحتین و‌ رابطه داشتین و ...

یه عکس براتون میفرسته

که چند تا میوه کناره هم چیدن که شبیه ک...ر شده ! و ریز عکس نوشته روز پدر مبارک

شما بودید چی جواب میدادید؟

ناراحت میشدید یا شوخی میکردید ؟

حتما هواسش نبوده فقط برا شوخی فرستاده.

راحت بودن با دوست پسر معنیش رابطه داشتن نیست

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همچین آدم بیشعوری چطور وارد رابطه شدی!!! قدر خودتونو بدونید

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

من هیچ من نگاه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

براش مینوشتم خیلی بیشعوری و کات

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

من به عنوان یه پسر بهت میگم ناراحت شو. چون پرو میشه و میفهمه از این شوخیا دوس داری و رابطه رو کثیف میکنی.

بهش هم بگو پدرم فوت کرده تا شرمنده بشه و از این بیتربیت بازی ها در نیاره

البته نظر شخصیم بود هر کار دوس داری بکن

امضا...!؟ آها! امضا.!

عجب.مینوشتم میوه هارو چرا شبیه خودت کردی عزیزم؟  

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
😂😂

منم خنده م گرفت😅

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مثلا ناراحت میشدی میگفتی وای بی تربیت ؟

یه استیکر خنده وتمام.

وارد زندگی بشی میفهمی نباید هرچیزی زیاد کش داد.

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧