2777
2789
عنوان

حالم داره از خودم بهم میخوره

191 بازدید | 13 پست

حدود یکساله ک جدا شدم اما مهر طلاق نخورده تو شناسمامم معلومم نیس ک کی بخوره واقعا تو فشار روحی بدی بودم با یکی اشنا شدم دیشب باهاش بیرون بودپ ی سری اتفاقا بینمون افتاد س ک س نبودا فکر بد نکنید حالا شدیدا عذاب وجدان گرفتم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

چه کمکی از دست ما برمیاد؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره سخت نگیر، وقتی قراره جدا بشی یعنی تموم شده رفته، فقط از این به بعد یکم رعایت کن

اره واقعا تصمیم جداییه 

چی بگم ،درک میکنم استقامت و کنترل کردن تو این شرایط و فشار روحی چقد سخته ،اما سعی تو بکن دیگه ،که تک ...

بخدا دارم دیوونه میشم 

بخدا دارم دیوونه میشم 

میفهمم ... ،اینکه بخوای کاری نکنی و حفظ کنی خودتو تحت فشار شدیدی و نیاز و ... ،کاری م بکنی تحت فشار عذاب وجدان و ناراحتی بابت ش... ،امیدوارم خدا کمکت کنه که خودت و کنترل کنی🌷

خب سعی کن بیرون نری باهاش فعلا بزار کارت تموم شه بعد الان هم واست دردسر میشه هم بالاخره تعهد داری با ...

نه دیگه تعهدی ندارم ی ساله ی خبر نگرفته کارمونم تو دادگاهه