2777
2789
عنوان

مواظب بچهاتون باشید

148 بازدید | 8 پست

دختر همسایمونو دیروز دزدیدن یکی دیده زنه کارد گذاشته رو گلوش گفته سوار شو تازگیا خیلی دزدی بچها زیاد شده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ۱۰ سالشه تا الان تنهایی حتی سوپرمارکت روبروی خونه نرفته ترجیح میدم صبر کنم فعلا 

از طرفی هم کلاس رزمی میره میخوام وقتی نوجوان شد بتونه از خودش تا حدی دفاع کنه اوضاع جامعه فاجعه بار شده 

belfijoon هستم                                                                 
من پسرم ۱۰ سالشه تا الان تنهایی حتی سوپرمارکت روبروی خونه نرفته ترجیح میدم صبر کنم فعلا  از طر ...

از ی طرفی کاملا حق داری ولی بازم از ی جهت پسر باید اجتماعی باشه مسئولیت پذیر بشه اینا همه از کودکی شکل میگیره،

ولی میگم که حق داری دنیا خرابی چطور ادم بچه بزرگ کنه رو اصول

از ی طرفی کاملا حق داری ولی بازم از ی جهت پسر باید اجتماعی باشه مسئولیت پذیر بشه اینا همه از کودکی ش ...

برای بعد اجتماعی باشگاه و کلاسهای آنلاین و انشااله بعد کرونا مدرسه و کلاسهای دیگه کافیه واقعا تو کوچه بازی کردن بچه رو‌اصلا اصلا قبول ندارم پارسال تو محله ما یه پسر ۱۱ ساله رو موتور زد کشت 

belfijoon هستم