2777
2789
عنوان

پنج تا چیز که بخاطرش خیلی خدارو شکر می‌کنی بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 47 پست

سلامتیم

خانواده م

شغلم

تواناییها و استعدادهام

اینکه وضع مالیمون طوریه که محتاج کسی نیستیم

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکت حس خوبی داشت استارتر، ممنون  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

ممنونم ب خاطر سلامتیم

ممنونم ب خاطر سلامتی وتندرستی خانوادم و اینک همیشه همراهمن و پشتم هستن

ممنونم ب خاطر همسری مهربون و عاشق ک جونش برام در میره 

ممنون ب خاطر اینک ی زندگی با ارامش بهم داده 

ممنونم ب خاطر اینک هوامو همیشه داشته اوس کریم😜🤪🤪

تشکر میکنم بابت پورشه قشنگم😐

بابت استخر اب طلام

بابت ازدواج با یکی از بهترین بازیگرای هالیوود

بابت زیبایی افسانع ای ک دارم

از قدیم گفتن ارزو بر جوانان عیب نی!😑🤣

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

خداروشکر شوهر خوبی دارم

خداروشکر بچه دارم

خداروشکر تنمون سالمه

خداروشکر زندگیمون آرومه

اگه امروز تستم مثبت میشد خداروشکر میکردم برای بچه ی دومم ولی تست خراب بود،دعاکنید فردا مثبت شه ،خیلی منتظرم چون سقط داشتم،اونروزم جاریم برگشته میگه حالا باردار بشی اینو طوریش نشه باز😔خدا ازش نگذره،خدا جوابشو بده

خداروشکر شوهر خوبی دارم خداروشکر بچه دارم خداروشکر تنمون سالمه خداروشکر زندگیمون آرومه اگه امروز ...

عزیزم خدا ان شالله یه فرشته تو دلت بزاره..

حیف دلت نیست کینه ای کنی بخاطر جاریت

تو دلی😍😍😍😍

اوهومممم😍😍

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

اگر بخوایم جزئی بنویسیم خیلی چیزاااا رو باید بخاطرش شکرگزاری کنیم

چشمی که میبینیم گوشی که میشنویم بوهایی که حس میکنیم طعمی که میفهمیم دستی کار میکنیم انگشتایی که میتونیم گوشی رو بگیریم و تایپ کنیم اینجا پاهایی که راه میریم خورشیدی که روز رو میسازه شبی که ارامش رو برامون به ارمغان میاره سرپناهی که داریم و اواره نیستیم غذاهایی که داریم و گشنه نیستیم اب که داریم و میخوریم اینکه میوه های خوشمزه ای هست اینکه کولر  و پنکه هایی داریم که هوای سرد رو وسط تابستون برامون میسازن اینکه یخچالی داریم که آب سرد و خنک داریم اینکه نفس میتونیم بکشیم ماشین داریم که بدون سختی میریم هرجا 

خیلی چیزا برای 50 سال پیش ارروی ادما بوده ولی برای ما انقدر عادی شده که انگار نه انگار 

آخ زیبایی:)

بله من زیبام و همیشه به خاطرش شکر کردم

چشمایی دارم که خیلیا با لنز چشمشون رو مث چشم من میکنن

بینی منو خدا برام عمل کرده تا حالا چن نفر ازم پرسیدن کی عمل کردی چقدر خرج عملت شد و ...

دندونام کاملا مرتبه به حدی که پیش دندون پزشک بودم یه خانمه برا مرتب کردن دندونا جلوش اومده بود به دکتر گفت مث مال این خانم درست کن دندونمو ،دکتر پررو هم گفت مال اینو باباش ساخته من نساختم

موهامم خرمایی با لایه های طلاییه خداییش چند بار بهم گفتن هایلات کردی؟گفتم نه فابریکه

قدمم بلنده ۱۷۲ قد دارم

بازم بگم از زیبایی هام؟؟؟

شاید به نظر شما چیز خاصی نباشه اما من هر وقت خودمو تو اینه میبینم خدا رو شکر میکنم

اگر بخوایم جزئی بنویسیم خیلی چیزاااا رو باید بخاطرش شکرگزاری کنیم چشمی که میبینیم گوشی که میشنویم ب ...

و خیلی چیزهای دیگه هست که همین الان برای خیلیا آرزویه و ما وقتی از دستش میدیم میفهمیم چی از دست دادیم

بله من زیبام و همیشه به خاطرش شکر کردم چشمایی دارم که خیلیا با لنز چشمشون رو مث چشم من میکنن بینی ...

نه عزیزم بنظر من خیلی خوبه:)

اتفاقا میگم کاش همه قدر زیبایی هاشون رو بدونند..

خوشبحال هم خودتون هم همسرتون که خانمی به این زیبایی دارند

هم زیبا و هم با اعتماد به نفس

من که شما اینارو گفتی تو دلم قند آب شد