2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال درمورد شوهر دارم

220 بازدید | 21 پست

شوهر چندماهی یه بارمخفیانه عرق میخوره ومن از بوی دهنش میفهمم ولی بعدش چون عذاب وجدان میگیره به خاطر من چون میدونه من خیلی بدم میاد باهام مهربون میشه به حرفام گوش میده من باید چیکار کنم میترسم به روش بیارم  به روش بیارم کاری از دستم بر نمیاد جز خون جیگری دوتامون گفتم بروش نیارم که هرموقع میخوره این عذاب وجدان اذیتش کنه وبراش عادی نشه

به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

زمان براش عادی میکنه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بروش نیار و اون زمانی هایی که مهربونه ازش بکش😂😂😂

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بروش بیاری زودتر قبحش میریزه واسش و پرو تر میشه

بعد بیشتر باید خون جگر بخوری😐

تجربه ثابت کرده کلا بهش فکرم نکن، از اون عذاب وجدانه سواستفاده کن🤣

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

عذاب وجدان نیست که....تغییر رفتارش بخاطر تاثیر الکل هست رو‌ مغزش...واسه هرکسی یه نتیجه داره...بعضیا با مصرف الکل حالت ماتم زده و افسرده پیدا میکنن تمایل دارن به گریه...یه عده شنگول یه عده مهربون

وقتی گیر باشی مطمین باش خیلی چیزا رو ازت پنهون میکنه , شوهر من دوران مجردیش خیلی قلیون میکشید بهش گفتم هیچ ایرادی نداره اما دوس ندارم بری پیش دوستات و رفیقات و جایی که معلومونیس چی به چیه اما کنار خودم هرچقدمیخوای بکش یه چند وقتی خوشش اکمده بود پیش خودم میکشید بعد دیگه با گذشتزمان کم شد و کم شد و الان نهایتش سالی یکی دوبار اونم مثلا سیزده به دری یا وقتی مسافرت بریم میکشه ! مشروبم چیز خاصی نداره که بگی نمیشه کنار گذاشتش اتفاقا خیلی مزخرفه فقط لحظه ای که میخوری خوشت میاد 

کاری به عذاب وجدان نداره بعضیا کلا عرق و مشروب میخورن میرن تو فاز مهربونی😂😂😂

بعدم چندوقت یه بار که اشکال نداره 

اگرم خیلی بدت میاد به روش نیار که قبحش نریزه بیاد جلو خودت بخوره

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

عزيزم راجب من فكر بد نكن اما گاهي لازمه با شوهرت رفيق باشي 

من و شوهرم جفتمون تحصيلاتمون بالاس اهل خلاف نيستيم اما اگر گيرش بياد و دلمون بخواد ميخره ميخوريم باهم 

يا ميريم خونه خواهرشوهرم سه چهارتايي با هم يه كوچولو نفري ميخوريم يه بطري تموم ميشه.

هر كي عرق ميخوره معتاد و دزد و قاچاقچي نيست كه، ماشالا از بس تفريحاتمون زياده چيز ديگه اي برامون گذاشتن؟! يه دور همي ميگيريم يكم شيطوني كنار هم ميكنيم بنظرم اشكالي نداره

بهتر از اينه كه بره خونه دوستاش يواشكي بخوره 

من نظرم اينه نظر بقيه هم محترمه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
عذاب وجدان نیست که....تغییر رفتارش بخاطر تاثیر الکل هست رو‌ مغزش...واسه هرکسی یه نتیجه داره...بعضیا ...

دیگه همون چند ساعت بعدش همینجوریه خب اثرش که مدت ها نمیمونه نهایتش سه چهار ساعته ایشون میگه روزای بعدش تا جایی که من فهمیدم

دیگه همون چند ساعت بعدش همینجوریه خب اثرش که مدت ها نمیمونه نهایتش سه چهار ساعته ایشون میگه روزای بع ...

خب پس دیگه نمیدونم...  مصرف الکل چیز بدیه...اعتیاد به الکل مثل سایر مخدرهاس...فرقی نداره