2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم اشنا شدیم دوست شدیم عاشق شدیم بعد حالمون کنار هم عالی بود بیشتر و بیشتر عاشق شدیم وابسته شدیم دیوونه ی هم شدیم بعدش شدیم مکمل همدیگه و بعدش بدون هم نمیتونستیم...

اخرش هم جدامون کردن... .

همینقدر زیبا

همینقدر تلخ

تو اینستا داداش ذوس پسر قبلیمه😄

خدایی؟؟!

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

برا من خیلی خوب بود خودم رفتم باهاش دوست شدم اولش منو رد میکرد بعدش خیلی لفت میداد ی شب با عصبانیت گفتم تو بزدلی و اومدم خونه فردا شبش اومد دم خونمون گفت بیا سر کوچه ساعت ۱۱ شب بود خیلی سرد بود منم رفتم براش پتو بردم بهم گفت من بزدل نیستم همون ماه اومدن خواستگاری و ازدواج کردیم 

یه اپلیکیشن ممبا نصب کردم 

اومد چت کرد

بعد رفتیم تلگرام،.... من اونموقع دوس پسر داشتم و این دوستم میخاست باشه

رفتیم واتس

دوسال، روزای سخت، خوب، بد همیشه بودش

من کات شدم

بعد از 7 ماه گفت میشه جدی شیم

دوماه نشده گفت ازدواج کنیم 🙁

کشور دیگه ای بود اما ایرانی بود

هنوز مونده خونواده ها راضی شن 🤕😂

همکار بودیم ،فکر میکردم متاهله یه روز سرد زمستونی زیر برف منتظر تاکسی بودم برم خونه چون قرار بود واسم خواستگار بیاد ،یهو حلودپام ترمز کرد گفت خانم فلانی بیا برسونمت توی راه همش مامانم زنگ میزد دختر زود باش محل موندی، خلاصه فهمید خواستگار دارم یه کاره گفت ردش کن😂

منم رفتم خونه با کمال میل ردشون کردم

منشی دندونپزشکی بودم دکتر دندونپزشک خانوادگی و فامیلشون بود پاتوقشون اونجا بود کم کم با هم فبلم رد و بدل میکردیم شماره ارو گذاشتم توی سی دی سریالی که بهم داده بود

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه