مامان_عاشق_دختری مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 500 عنوان امشب شب اول قبر یه مادربزرگ مهربونه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست دوستان اگه میتونید واسه مادربزرگ صلوات یا فاتحه بفرستین❤❤اگر هم نماز وحشت خوندین بگین تا واستون حمد بخونماسم مادربزرگم خدیجه فرزند غلامعلی😭😭 عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰ 1400/04/31 | 00:27 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_عاشق_دختری مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 500 خدا رحمتش کنه ممنون❤ عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 18652 خستم. بخدا نمیکشم قوی باش هر کدوممون داریم با چیزی میجنگیم 😔 اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
دختر_ناز_بابام عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 5465 عزیزم قمر در عقرب نبود خداروشکر میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
مامان_عاشق_دختری مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 500 عزیزم قمر در عقرب نبود خداروشکر برای پدرت فاتحه میخونم❤❤ عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
دختر_ناز_بابام عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 5465 برای پدرت فاتحه میخونم❤❤ ممنونم عزیزم میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
سونی73 عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 1562 هیییی ! بله متاسفانه!😭😭😭 خدا رحمت کنه مادربزرگت روببین من ختم قران انجام میدم برا اموات اگه خواستی درخدمتم قيمتش هم پایینه؟؟؟
مامان_عاشق_دختری مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 500 خدا رحمت کنه مادربزرگت روببین من ختم قران انجام میدم برا اموات اگه خواستی درخدمتم قيمتش هم پایینه؟؟؟ .مرسی عزیزم ففعلا نه هر موقع واستم بهت پیام میدم عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰