2777
2789
عنوان

چقد همه چی مزخرف شده

123 بازدید | 8 پست

۲۱ سالمه.‌.دانشجوهستم ن کار درستی ک کسی ک دوسش داشته باشم با سابقه ی درخشان شکست عشقی:|

خیلی دلم میخاد تو این وضعیت اسف بار زندگی حداقل کسی باشه ک دوسش داشته باشم خاستگار دارم پیشنهاد دارم ولی از کسی خوشم‌نمیاد..

بچه ها واقعا زندگی برام سخت شده کلی ارزو و هدف دست نیافتنی دارم:(

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
منم همین احساسو دارم 😕 ولی خدا بزرگه 

الانم ک کرونا و قرنطینه و صب تا شب تو خونه..

واقعا چی داره ب سر زندگیامون میاد

حس میکنم دارم پیر میشم بدون اینکه ب چیزایی ک میخام برسم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم ک کرونا و قرنطینه و صب تا شب تو خونه.. واقعا چی داره ب سر زندگیامون میاد حس میکنم دارم پیر م ...

موافقم به شدت 

تازه چند سال پشت کنکوری را برا منم اضافه کن بهش الانم ۲۱ سالمه 

ولی امید نداشته باشیم چه کنیم 🙂🤷‍♀️

هممون همینیم عشقم  تو ایران تو جوون خوشبخت میخوای؟🙄

خیلی خسته کنندس واقعا دیگه تحمل ندارم 

موافقم به شدت  تازه چند سال پشت کنکوری را برا منم اضافه کن بهش الانم ۲۱ سالمه  ولی امید ...

هعیی ای بابا.‌‌.خداکنه اخرش خوب باشه همه چی

الانم ک کرونا و قرنطینه و صب تا شب تو خونه.. واقعا چی داره ب سر زندگیامون میاد حس میکنم دارم پیر م ...

واااای منم دقیقا همینم دارم می پوسم تو خونه،😭😭

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری