2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

2626 بازدید | 33 پست

سلام ببخشید بچم ۲۳ روزشه الان ازمایش دادیم از دستش زردیش ۱۱ بود بستری لازمه؟

واقعا بریدم نمیدونم چیکار کنم 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

فک نکنم بستری کنن احتمالا لازم‌باشه دارو میدن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دکترت بگو اگه اجازه میده دستگاه بگیرید بیارید خونه زیر دستگاه باشه راحتتری

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
اخه چه دارویی میدن موثره؟

آره بعضیا قرص بعضیا شربت .آره بی تاثیر نیست.

شیرزیاد بده بخوره ک دسشویی کنه زردیش بیاد پایین

من یادمه دختر خالم داش  از این مهتابیا بالا سرش نصب کرده بودن میگن خوبه زردیو میکشه خودتم چیزایی ک باعث میشه اون زردیش زیاد شه نخورر بخصوص سرخ کردنیاا ،  بیشتر ماست بخور 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖