2777
2789

تورو خدا بگید چطوره و کامل بگید ۲ تا دوستان گل تاپیک قبل گفتند ولی من باز حالیم نشد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
2
100%
.
0
0%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شکل اسپرم ک یعنی اسپرم سر گرد داشته باشه با ی دم  واسه شوهر شما مشکل داره ۹۷ درصدش شکل غیر ...

بعد عزیزم این شکل مهمه؟ 

مثلا واریکوسل میشع

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

اره مهمه.واریکوسل ی بیماریه ک اگه عود کرده باشه باید عمل کنه دکتر معاینه کنه متوجه می شه واریکوسل دا ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی دعا کن برام

مرسی گلم که وقت گذاشتی دعا کن برام

ببین گلم مهم ترین عامل مورفولوزی یعنی شکل طبیعی اسپرم مشکل داره یعنی فقط 3 درصد نرمال داره . و موتیلیتی هم که اسپرم پیشرونده هس 69 درصده که مشخص نکرده مربوط به هر کلاس چه مقداره 

ببین گلم مهم ترین عامل مورفولوزی یعنی شکل طبیعی اسپرم مشکل داره یعنی فقط 3 درصد نرمال داره . و موتیل ...

مرسی از جوابت عزیزم

تو یه مرکز ناباروی یا یه ازمایشگاه معتبر یه بار دیگه ازمایش بدین چون ازمایش اسپرم شامل 30 ایتم هس که ...

مثلا موتیلیتی باید مشخص بشه کلاس A , B . C و D هر کدام چقدره . مشکلشون چیه واریکوسل دارن ؟

تو یه مرکز ناباروی یا یه ازمایشگاه معتبر یه بار دیگه ازمایش بدین چون ازمایش اسپرم شامل 30 ایتم هس که ...

عزیزم ۲ بار آزمایش داد همسرم یه بار یه آزمایشگاه معمولی یه بارم تو آزمایشگاه تخصصی که خود چند تا دکتر رفتم گفتن باید برین اونجا اون اولیه گفت خوبه اما این ازمایش بچع ها میگن خوب نیس شکلش