2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمیکردم ماساژ اینقدر خوب و لذت بخش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 13981 بازدید | 43 پست
نه بابا چی میگی خدایی  خب چیکار کنم انقدر خوب ماساژ میداد حالم یخورده عوض شده بود ترسیدم اهی چ ...

آهی بکنی یعنی چی؟؟؟؟؟ 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چی میگی خدایی  خب چیکار کنم انقدر خوب ماساژ میداد حالم یخورده عوض شده بود ترسیدم اهی چ ...

والا اون طورک توگفتی ک عابروم نره فکرکردم اونومیگی خب آه واینا ک زشت نبوده😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
والا اون طورک توگفتی ک عابروم نره فکرکردم اونومیگی خب آه واینا ک زشت نبوده😐

بنظرت زشت نیست واقعا تو جمع زنونه که مادرت و دو تا از دوستاش که میشناسیشون باشن تو یهو اه بکشی اونم وقتی داری ماساژ میگیری 

چند چندی باخودت مگه کجا رو ماساژ میداد بعدم اهی چیزی بکنم یعنی چی😐قطعا هممون فک کردیم منظورت همون باد شکم هست نه چیز ذیگه

بنظرت زشت نیست واقعا تو جمع زنونه که مادرت و دو تا از دوستاش که میشناسیشون باشن تو یهو اه بکشی اونم ...

وا خدایاتوبه😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
چند چندی باخودت مگه کجا رو ماساژ میداد بعدم اهی چیزی بکنم یعنی چی😐قطعا هممون فک کردیم منظورت همون ب ...

خب میگم که دفعه اولم بود ماساژ میگرفتم بعدشم شما خودت امتحان کن موقعی که ماهیچه هات درد گرفته یکی ماساژ محکم میده ادم یه حس ریلکسی بهش دست میده من  دیگه حواسم نبود شما اشتباه برداشت میکنید 

والا منم نفهمیدم 

😂😂😂😂

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
بنظرت زشت نیست واقعا تو جمع زنونه که مادرت و دو تا از دوستاش که میشناسیشون باشن تو یهو اه بکشی اونم ...

چرا آه بکشی مگه تو اتاق خواب بودی پناه بر خدا 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈  تو کوه ماساژت دادن آه نداره،

من همون اول متوجه شدم منظورتون از صدا چیه همون آه و اوهی که متاهلا موقع ... از خودشون درمیارن

خداوندا همان ده که آن به