2777
2789
عنوان

تبلیغات بازی هااا😱😱

115 بازدید | 10 پست

سلام من امروز خونه مادرجونم بودم برای عید قربان برای اینکه بچه ها رو از سر خودم باز کنم اذیت نکنن گوشیم رو دادم بهشون هر چی بازی میخوان نصب کنن فقط ساکت باشن یهو پسرعموم بقل عموم نشسته بود تو یکی از بازی ها تبلیغات اومده بود که یه خانم و آقایی با وضعیت خیلی ناجور رو تخت بودن و همو میبوسیدن و ...... 

تو بازی بچگانه این چیزا چیه جلوی عَموم آبروم رفت حتما فک می‌کنه من از این بازی ها میکنم خدا بگم چیکارشون نکنه با این تبلیغاتاشووون اینا چیه

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

🤣🤣🤣🤣🤣

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه درس عبرت بشه برات که گوشیت رو ندی دست کسی 🤣😁😂🤣😁😭

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
لعنت بهشون فکر بچه رو نمی کنن که🤦‍♀️

خدا ذلیلشون کنه آبروم رفت فقط سعی میکردم جلو عموم ظاهر نشم توروخدا مواظب بچه هاتون باشین چه بازی های میکنن دیگه پشت دستمو داغ کردم گوشی بدم بهشون

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
خدا ذلیلشون کنه آبروم رفت فقط سعی میکردم جلو عموم ظاهر نشم توروخدا مواظب بچه هاتون باشین چه بازی های ...

این بازی ها رو مناسب جامعه ولنگار اروپایی ساختن فک نمی کنن که با دیدن این صحنه ها چه بلایی سر معصومیت بچه میاد. آره واقعا کاش بازی های ایرانی خوبی بسازن که بچه ها به همونا راضی بشن 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

منم با این تبلیغات مشکل دارم.

هروقت گوشیم رو دست بچه های خواهرم یا دختر برادرم میدم حواسم هست اینترنت گوشی و وای فای خاموش باشه که تبلیغاتش نیاد.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
این بازی ها رو مناسب جامعه ولنگار اروپایی ساختن فک نمی کنن که با دیدن این صحنه ها چه بلایی سر معصومی ...

عزیزم جامعه اروپایی هم این چیزا برای بچه ها طبیعی نیست.

خدا لعنت شون کنه هدف شون منحرف کردن ذهن تمام بچه هاست.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
عزیزم جامعه اروپایی هم این چیزا برای بچه ها طبیعی نیست. خدا لعنت شون کنه هدف شون منحرف کردن ذهن تما ...

بله درسته😢

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود