2777
2789
عنوان

خودسازی (بیشتر برای مذهبی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 47 پست

عزیزم منم میخام باشم اما  نماز و ذکر اینا رو نمیتونم مذهبی نیستم فقط خدا رو میپرستم و ب هیچ دین و اینایی اعتقاد ندارم میشه بیام ؟  موضوعتون در مورد شخصیت ساختن ایناس ؟ 

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میخام باشم اما  نماز و ذکر اینا رو نمیتونم مذهبی نیستم فقط خدا رو میپرستم و ب هیچ دین ...

سلام عزیزم دوره الان شروع شده اگر میخواین باید از دوره بعد بیاین چون ما الان اوایل دوره سهتیم و اگر بیاین بهمون نمیرسین

از این نظر گفتم مذهبی که نماز اگر خونده بشه خیلی توی دوره کمک میکنه ولی اجبارش نکردم برای کسی اما اکثرا دارن میخونن و از بین تمرینهایی که میدم به قران یا اهل بیت ربط داره یغنی کلا حرفها بر این اساس زده میشه و خودسازی بر این اساس جلو میره اگر میخوان تاپیک دوره اول خودسازی مو ببینید تا با مدلش اشنا بشین و اگر خواستین از دوره بعد شرکت کنین بهم بگین از الان اسمتونو بنویسم

این کاربری دست دو نفر هست