2777
2789
عنوان

یکی بگه خیانته یا نه

143 بازدید | 13 پست

دوستان من رمز اکانت دوست پسرمو دارم و همه پیام ها واسه منم میاد 

حالا الان یه دختر خانومی  اومد و گفت من قرص میخورم و فلان چتاشو خوندم درد و دل کرده بود 

دوست پسر منم چون فامیل یکی از دوستاش بود دیگه بعد یه هفته چت باهم صمیمی شده بودن صمیمی مثل دوست چیزی تو چتشون نبود و این هی از بدبختیاش میگفت

بعد یه هفته دختره یه قلب گزاشت بیو و اومد گفت نگاه کن دوست پسر منم چون نفهمید این شوخیه اسکولش کرده ضایعش کنه یا واقعیه 

گفت نزار واسه چی اینو گزاشنی بعد دختره دوباره حلقه گزاشت باز دوست پسر من حرفشو تکرار کرد دختره ام گفت کی با تو بود واسه دلم خودم گزاشتم اینو

این گذشت و دختره ۲ روز بعد دوباره پیام داد سلام خوبی فلانی خوبه و این چیزا دوباره یه دو روز دوست پسر من باهاش چت کرد مثل همون قبل صمیمی 

بعدشم من گفتم بلاکش کن و دوست پسرم گفت باشه 

بهش گفتم دفعه دوم اومد دوباره پیام داد جرا نگفتی چیزی گفت خوب من چمیدونستم با چه نیتی اومده دوباره نیتشو میگفت منم بلاک میکردم 

حالا به نظرتون کارش خیانته با اینکه میدونسته من چتارو میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم مگه تو نمیدونستی من میخونم میگه من نیت بدی نداشتم که بترسم

خب راست میگه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
بهش بگو اگ دختر اینا اومد پی وی منو در جریان بزار ن اینکه من خودم بیام ببینم خیلی حساس نشو چیزی نشده ...

اره از اون به بعد حتی بدون منظور با دختری که روش چشم داشت حتی چت معمولی ام نکرد دید من بدم اومده