2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستی کردم

680 بازدید | 19 پست

امروز خونه مادرسوهرم همه بودن دو تا جاری و خواه شوهر من چون با همه شوم قهرم بهونه کردم دخترم خوابه نرفتم آخه میرفتم هم معذب بودم همسرم و تنها فرستادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونو خالی کردی، جا زدی😂😂😂

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
وقتی قهری بهتر که نرفتی ولی اگع دعوتت کرده بودن شاید میخواستن آشتی کنن

نه من با مادر و پدرش قهر نیستم گولی با جاری ها اره با برادرشوهر اره در حدی که ببینم هم نه سلام میدم نه هیچی اتفاقی بیان خونه پدر شوهرم من باشم برمی گردن یا من میرم اون یکی اتاق ولی قربان به جوریه که باید باشی نمیشه بری اتاق بعدی

نه پدرش گفته بود بیان صبح هم زنگ زد گفتم میام اگه تونستم 

پدر شوهرت زنگ زده به احترام او باید میرفتی، به غیر از جاری و خواهرشوهرت کسی دیگه ای نیست باهاش رابطت خوب باشه با اون صحبت کن برای دفعه بعد، چه جور اون دوتا حاریات اومدن نگفتن که با توقهرن و نیان توهم میرفتی 

پدر شوهرت زنگ زده به احترام او باید میرفتی، به غیر از جاری و خواهرشوهرت کسی دیگه ای نیست باهاش رابطت ...

اونا با هم دوستن شوهراشون پشتشونه شوهرمن خونه پدر شوهرم اصلا کنار من نمیشینه با اینا گرم می گیره منم تنها چی کار کنم

بنظرم کار خوبی نکردی وقتی پدرشوهرت زنگ زده ‌و عید هم هست به حرمت روز عید میرفتی 

با همه شوم قهرم برم کجا بشینم یه روز تمام به آسمون نگاه کنم نمیشه که نمی دونم درک می کنید یا نه

اونا با هم دوستن شوهراشون پشتشونه شوهرمن خونه پدر شوهرم اصلا کنار من نمیشینه با اینا گرم می گیره منم ...

کینه رو بزار کنار و باهاشون به یه بهانه ای اشتی کن هم خودت راحت میشی هم شوهرت ، ولی خیلی صمیمی نشو درحدی که باهم دشمن نباشین که راحت بتونی بری خونه پدرشوهرت