2777
2789
عنوان

آش فرستاده واسم یه بشقاب خوردم الان دیدم توش شپش هست🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 114 پست
😂ببخشید چی میخوردی مگه؟ حالا من انقدر فسنجون دوست دارم میگم شاید تو قابلمه شون بوده قشنگ سرشونم م ...

داشتم ناهار میخوردم 😂البته تقصیر خودم بود میخواستم نیام تو تاپیک ولی کنجکاویم همیشه کار میده دستم😂😂😂😂😂

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حشره ی حبوبات رو میگه فک کنم

ممنون عزیزجان

آره متوجه شدم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        
منم الان شنیدم شما چند سالته دنیا دیده جون

25😂 از بچگی میدونستم. مامانم اینکارارو قبلنا میکرد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بدبختی فک کنم تو تاپیک عدسای حشره کرده که مادرشوهرش فرستاده بود هم بودم بهش گفتیما عدسا رو پس نفرست ...

😭😥

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

خوبه پروتئین داره😂😂

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

ضرر ک نداره

تازه پروتئینم داره😑

ولی کارش خیلی بد بوده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وا شپش از کجا میوفته تو بشقاب

شپش سر نه

شپش حبوبات

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
تو عدسا بوده در اومده

عزیزم اونا شپش نیسن که ..یجور پشه س که توی عدس و ماش ولوبیا زادو ولد میکنن وقتی حبوبات جایه گرم باشن بقوله معروف پشه میوفتن که دیگه نباید استفاده کرد...خیلی بده ولی شپش نیستن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏