2777
2789
عنوان

آش فرستاده واسم یه بشقاب خوردم الان دیدم توش شپش هست🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 114 پست
آها حتما عدسا رو واسه خیلی وقت پیش خریده بوده تو خونه مونده اینجوری شده

اره تازه یکم اشتهام باز شده بود با این  ویار 😕

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عدسا بوده در اومده

اونا شپش نیست یه جور حشره س که میزنه عدس رو خراب می کنه ،باید تو عدسش سم مخصوص بریزه یا نمک و بزاره تو یخچال ،البته قبلش بندازه تو یه سینی جلو آفتاب که حشره ها برن 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

شپش چیه !!!!!😐

شپش سر جایی نمیوفته به مو چسبیده و انقد ریزه که شما با چشم نمیتونی ببینی حتی رو خود سر هم به سختی دیده میشه و توی اون حرارت دوام نمیاره 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
شپش نیست اسمش خب اشتباه میگید  حشراته مختص خشکباره  البته نباید خورده بشن ولی اسمش شپش ن ...

نکنه واسع جنین ضرر داشته باشه😟😟😟

چرا واقعن بعضیاتون اینجورید خب حتمن ندیده یا شسته ولی یکی توش جامونده اونای ک شما میگی شپشک برنج و حبوباته بشوری میره ولی شاید یکی دوتا جامونده .. خیلی کارتون زشت بوده ک پس فرستادین خو بریزید دور چ کاریه اخه .. عجب ادمهای هستین واقعن 😑

ووتا     واقعن بعضیاتون اینجورید خب حتمن ندیده یا شسته ولی یکی توش جامونده اومای ک شما میگ ...

چی میگی بابا ندونسته من به شوهرم گفتم اونم به مادرش گفت که اون عدسایی که تازه خریدین شپش دارن یوقت نخورینا اونم برگش گفت اشکال نداره نریزین دور بیارین واس خودم