سلام من خیلی دوست دارم خونمون همیشه مرتب باشه وقتی ام ک مرتب میکنم ب خودم میگم آخیش چقدر نظم خوبه بهداشت خوبه بعد ب خودم قول میدم ک دیگه مرتب بمونم ۳ روز میبینی حله همه چیز سرجای خودشه ولی باز ی جایی از دستم در میره دوباره خونه میشه جنگل ظرف جمع میشه همش 😭کی میتونه کمکم کنه خسته شدم از این وضغ
هرچیزی ک برمیداری همون لحظه بزار سرجاش وقتی ظرف جمع میشه حتی ی لیوان سریع بشورش اگه همه کاراتو رو هم بزاری اینطوری خسته میشی
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه همون سه چهارروزی ک میگم رو میکنم اون کارو همه چیزو زود میزارم سرجاش حتی ی چاقو هم کثیف شه میشورم ولی ی بار ک مثلا میگم میرم مهمونی باعجله خونه یکم نامرتب میشه دیگه برگشتنی حال تمیز کردنم میره احساس میکنم ارادم ضعیفه