2777
2789
عنوان

صدای قلب رو کی شنیدین؟؟

305 بازدید | 24 پست

شما اولین بار صدای قلب فسقلی رو کی شنیدین؟؟ سونو واژینال دادین یا شکمی؟؟

من چند روز دیگه ۷ هفتم تموم میشه دکتر سونو شکمی نوشته ولی خیلیا میگن زود تر از ۸ هفته تو سونوی شکمی ممکنه شنیده نشه

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمی 7هفته

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من ۷ هفته شنیدم شکمی الکی میگن زود نیست 

عزیزم زیر ۸ هفته ممکنه برای همه شنیده نشه به خاطر همین میگن بعد ۸ برن تا مادر الکی استرس نگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من طی 9 ماه بارداریم هیچوقت سونوگرافی واژینال نشدم چون خطرناکه  دخترم رو 7 هفته بودم که توی سو ...

ای جونم خدا کنه منم صداشو بشنوم این هفته😍😍

من طی 9 ماه بارداریم هیچوقت سونوگرافی واژینال نشدم چون خطرناکه  دخترم رو 7 هفته بودم که توی سو ...

منم دیروز بهم گفت میخوای برو سونوی واژینال صدای قلب رو بشنو گفتم نمیخوام

عزیزم زیر ۸ هفته ممکنه برای همه شنیده نشه به خاطر همین میگن بعد ۸ برن تا مادر الکی استرس نگیره

منظور از ۸ هفته شروع هفته هشتمه یا هشت هفته تموم شده باشه؟؟