2777
2789
عنوان

طوطی برزیلی یا طوطی کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 11921 بازدید | 46 پست
میتونی اب اسپری کنین روشون یا ی جا بزاری خودشون حمام کنن و روبه روی کولر اصلا نزار ک مریض میشه خدایی ...

بله سشوار هم می شه کشید اما دماش و فاصلش خیلی مهمه که خدای نکرده پر و پوستشون اسیب نبینه.

شما چه پرنده ای دارید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دستت درد نکنه گلم  شما چند مدته طوطی برزیلی دارین؟

از بهمن پارسال تو اتاق پسرم هستن

یه جفت مرغ عشقم دارم

یه عروس هلندی هم دارم

اون غذا اماده ها خوبه ولی غذای کاملی نیست حتما باید ارزن و تخم کتون بخورن

از بهمن پارسال تو اتاق پسرم هستن یه جفت مرغ عشقم دارم یه عروس هلندی هم دارم اون غذا اماده ها خوبه ...

باشه ممنون😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥
ارع دقیقا👌🏻 من  پرندع ندارم گلم ولی می خوام عروس هلندی بخرم❤

عروس ها خیلی با مزه و احساساتی هستن

من گوشی میگیرم دستم دخترم میاد جلوی گوشی که یعنی با من بازی کن منو ناز کن! همینقدر احساسی😍

کسی نبود؟

من داشم... گندم جونه زده.. عدس جونه زده میوه.. فلفل دلمه دوست دارن سیب... همه میوه هارو میخورن فقط دونسونودر بیار... ابم بزار پیشش ملایم باشه خودش حموم میکنه بعد فقسشو حتما بزار جلو نور افتاب ک از پنجره میزنه

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
کسی نبود؟

خب غذا برای طوطی برزیلی گوجه.اناناس.توت فرنکی پرتقال.نارنگی. لیمو.روغن.نوشابه چایی.لبنیات اصلا نباید بخوره

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
من داشم... گندم جونه زده.. عدس جونه زده میوه.. فلفل دلمه دوست دارن سیب... همه میوه هارو میخورن فقط د ...

ممنون 

شما طوطیتونو دستی کردین 

میشه اگه دستی کردین بگین چجور؟

[QUOTE=199852669]خب غذا برای طوطی برزیلی گوجه.اناناس.توت فرنکی پرتقال.نارنگی. لیمو.روغن.نوشابه چایی.لبنیات اصلا نباید .

ممنون💖🙏🏻

ممنون  شما طوطیتونو دستی کردین  میشه اگه دستی کردین بگین چجور؟

اره دستیش کردم... ی سری ها میگن گشنه نگهش داربهش غذا بده تو دستت تا دستی بشه... ولی این کار خیلی اشتباهه... چون باعث میشه طوطی ب مورر حتی اگه غذا جلوشم باشه نخوره... من همیشه وقتمو بااش میگذروندم... در فقسش همیشه باز بود من از پشت فقس باهاش حرف میزدم بش نزدیک میشدم... خودش اروم ارو از قفس اومد بیرون و اینطرف اونطرف سرک میکشید... اخر سر ی روز ک دراز کشیده بودم خودش اومد روم نشست... 😢😢الان از پیشم رفته

عکس اولین باریه ک اومد پیشم.. یادت باشع روی اینه یا چیزای ک خودشو توش میبینه رو بکش... چون ممکنه فک کنه دوستشه و وقتی بفهمه اون اینس ناراحت میشه... حال طوطیم خیلی خوب بود... ی روز شوهرم در پنجره رو باز گذاش اون رفت... کلاغ بهش حمله کرد 😭😭

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)