2777
2789

من توی دهه سوم زندگیمم 

داشتم یه پیج دختر ۲۳ ساله ای رو میدیدم که الان سوئد داره درس میخونه، خواهرشم سوئده رفته پیشش، غمم نداره، به ۳۰ برسه زندگیشو ساخته

الان هم کلی علم پیشرف کرده و اینستا و ... 

ولی مثلا من نه خواهر دارم نه برادر، 

ده سال پیش اصلا موبایل اینطوری گسترده نبود چه برسه اینستا و پخش اطلاعاتو 

دلم خیلی گرفت با ۳۳ سال سن خیلی احساس پیری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شرایطش داشته رفته ما شرایطش نداریم ولی قرار نیس که بشینیم دیوار نگاه کنیم برا پیشرفت هرسنی باشی مهم نیس مهم پشتکار و اراده اس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نکته:عزیزم شما دهه چهارم زندگیت هستی نه سوم😊

حالا چرا احساس پیری؟

مگه ۳۳ سال چیه؟

نمیدونم اهدافت تو زندگیت چی بوده 

ولی میگم هیچ وقت واسه رسیدن به رویاها دیر نیست❤

همین امروز دست به کار شو❤

✨🤍...Be what you are

والا چه خوشبختی 

جوونی ما خورد به تحریم و گرونی و بیکاری و ناامیدی 

اونایی که وسعشون رسید رفتن اونور زندگیشون رو ساختن ما که نداریم باید بجنگیم واسه زنده موندن

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
پیشرفت چه ربطی به خواهر برادر داره عزیزم؟🙏😇😇

مسیر رو براش آسون تر میکنه چه از لحاظ جا و مکان و چه از لحاظ روحی، که میدونی عضو خانوادت اونجا حمایتت میکنه، جایی و کسی هست که بهش پناه میبری

چه ربطی به دهه داره 

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
مسیر رو براش آسون تر میکنه چه از لحاظ جا و مکان و چه از لحاظ روحی، که میدونی عضو خانوادت اونجا حمایت ...

والا من دو تا داداش دارم هر دو تا سر زندگی خودشون هستن تا حالا هم تو زندگی هیچ کاری برای من انجام ندادن

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
 نکته:عزیزم شما دهه چهارم زندگیت هستی نه سوم😊 حالا چرا احساس پیری؟ مگه ۳۳ سال چیه؟ نمیدونم ...

دهه چهارم؟؟؟؟؟ من ۴۰ سالم نشده که خواهر 

دهه سومم، ۱۰، ۲۰، ۳۰ میشه چندتا😁 

اوج شادابی ادم اون زمان ۲۰ سالگی تا ۳۰ هست الان زیر چشمام چروک افتاده

منم همسن خودتم خدا رو شکر ولی منم احساس میکنم جوونی نکردیم شاد نبودیم از همه مهمتر وقتمو الکی تلف کردم  دوست داشتم پزشکی بخونم ولی شرایطش نبود  بی استعداد هم نبودم فقط سد کنکور سخته گذشتن ازش  یه لیسانس الکی گرفتیم و الان هم بیکار ولی الان اگه پول باشه بچه هاشون راحت میفرستن اونور برای خوندن پزشکی 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست