2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا کمکم کنید

112 بازدید | 8 پست

بچم سرما خورده خیلی آبریزش بینی داره شدیده

قطره سدیم کلراید میریزم فرقی نمیکنه الان دسترسی به دکتر ندارم روستام دکتر هم تا شنبه نیست بگید یچیزی بخرم خوب باشه گلو دردم هست ۷ماهش تموم شده توی ۸ماهه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مواقع سرظهر میبرم تو حموم یکم اب گرمتر میریزم رو تنش بعد بیرون اوردنی با سشوار خشک میکنم داخل بینیشو قطره گل بنفشه پایه زیتون چرب میکنم حسابی موثره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
این مواقع سرظهر میبرم تو حموم یکم اب گرمتر میریزم رو تنش بعد بیرون اوردنی با سشوار خشک میکنم داخل بی ...

چجوری باسشوار خشک کنم؟پایه زیتون؟منظورتون روغن زیتونه؟

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
چجوری باسشوار خشک کنم؟پایه زیتون؟منظورتون روغن زیتونه؟

اول خودت برو حموم ک یکم بخارکنه گرم بشه بعد بچه رو ببر ابو نسبت ب همیشه ک میبری گرمتر کن تو وان یا تشت بزارش هی روسرش چندبار اب گرمتر بریز همونجا تو حموم کاملا خشکش کن سرشو بپیچ بیار بیرون موهاشو با سشوار کاملا خشک کن ی سوپ سبک ک همیشه میخوره بهش بده بخوابونش روغن گل بنفشه پایه زیتون.

خودتم اویشن پونه دم کن بخور تا با شیر دادن ب بچه برسه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اول خودت برو حموم ک یکم بخارکنه گرم بشه بعد بچه رو ببر ابو نسبت ب همیشه ک میبری گرمتر کن تو وان یا ت ...

ممنونم عزیزم ♥💕