2777
2789

والا تونت زدم خامنه ای گفته اصن ناخونم ک میکارن هیچی قبول نیس وضویاغسلش نمیدونم چرابعضیاخودشون رو گول میزنن ک ن واحبه 

ابجی مژه هم مث ناخون نمیشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تونت زدم خامنه ای گفته اصن ناخونم ک میکارن هیچی قبول نیس وضویاغسلش نمیدونم چرابعضیاخودشون رو گو ...

اره منم خوندم دلم خاست چشمام حالت بدم

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   
اصلا مشکلی نداذه عزیزم بکار به خودت برس و زندگی کن مهم دل ادمه

از نماز غسل نگرانم 

امروز روز سوم من فیلر تزریق کردم گونه چانه اصلا مشخص نی دلم گرفته

منم دوس دارم  ولی بخاطرنمازنمیتونم بزارم مگراینکه درمواقعی که عذرشرعی داشته باشم میزارم وبرمیدارم

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اره منم خوندم دلم خاست چشمام حالت بدم

لامصب ایقدر نازمیشی با مژه ک ادم عاشق خودشم میشه😐😂ولی خو کلا ناخون مژه همش باطله

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من گذاشته بودم ولی چشمم به طرزوحشتناکی دردمیکرد

ازروش هیدن استفاده کن گلم 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
منم دوس دارم  ولی بخاطرنمازنمیتونم بزارم مگراینکه درمواقعی که عذرشرعی داشته باشم میزارم وبرمیدا ...

۳۵۰ تومن بدی برای ۷ روز مگر آدم پولدار باشی

ازروش هیدن استفاده کن گلم 

پاییناشوقیچی کردم یه بارم رفتم پیشش گفت افتاده رولثه چشمت ددساش کردولی بازم دردمیکردمنم کندم☹

دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه 
۳۵۰ تومن بدی برای ۷ روز مگر آدم پولدار باشی

اکستیشن انجام نده عزیزم کاشت هیدن خوبه هم برای چشم سنگینی نمیکنه هم ارزونتره