2777
2789

ایشالا سلامت باشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم ایندش بخدا اینقدر بچه ی خون گرمی مهربونه ک همش سر زبونای از مهربونیش 

الهی دورش بگردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گلم منم گوش چپم در گذر زمان کم شنوا شده  مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا

بچه ی منو گفتن اصلا ی گوش شنوایی نداره کلا عصب قطعه  وبراثر بیماری ویروسی این اتفاق براش افتاده

الهی دورش بگردم

فدات خدانکنه عزیزم باورت میشه کافی یکی بگه اخ سریع میگه چیشد نمیدونم چرا اینجوری شد فقط ۵ سالشه ازبسی گوشمو گرفتم ک درک کنم عین دیوونه ها شدم 

فدات خدانکنه عزیزم باورت میشه کافی یکی بگه اخ سریع میگه چیشد نمیدونم چرا اینجوری شد فقط ۵ سالشه ازبس ...

تاثیری رو میزان شنوایی نداره 

مثل آدمهای عادی می شنوه

فقط یکم تشخیص جهت صدا سخت میشه 

خودتو اذیت نکن 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
فدات خدانکنه عزیزم باورت میشه کافی یکی بگه اخ سریع میگه چیشد نمیدونم چرا اینجوری شد فقط ۵ سالشه ازبس ...

چرا خودتو اذیت میکنی 

برار ی چیز بهت بگم 

پسر عمم ی بچه داشت عین عروسک اینقدر ک زیبایش شهره عالم و خاص شد 

زنش دوبارع باردار شد همه گفتم اینم میش لنگه همون 

وقتی بدنیا اومد بند ناف پیچید دور دست بچه بچع قلب ندار و ی نصف دار ک سوراخه و انگشت ندار بچه میفهمی؟

اینقدر باهوش و خوشگل و مهربونه 

ولی مادرش اینقد روحیضو حفظ میکنه انگار ن انگار ک بچش نقص دار 

تاثیری رو میزان شنوایی نداره  مثل آدمهای عادی می شنوه فقط یکم تشخیص جهت صدا سخت میشه  خ ...

تو درک گفتارم یکم مشکل داده یعمی گاهی با یبار متوجه نمیشه باید براش باز گو کنم منکه صدبارم بگم برام مهم نیست ولی مدرسه و اقوام و ایندش شما چند درصد ی گوش نمیشنوه سمعک دارین من موندم براش بگیرم یانه به خودش ک میگم بگیرم برات مثل هنذفری میگه نه چیکار کنم توروخدا کمکم کن

چرا خودتو اذیت میکنی  برار ی چیز بهت بگم  پسر عمم ی بچه داشت عین عروسک اینقدر ک زیبایش ش ...

خدابهش صبر داده من چرا دلم اروم نمیگیره ازفکرش نمیام بیرون شب و روزم شده غصه خدا میدونه دلم داره اتیش میگیره 

تو درک گفتارم یکم مشکل داده یعمی گاهی با یبار متوجه نمیشه باید براش باز گو کنم منکه صدبارم بگم برام ...

سمعک مگه چ اشکالی داره 

این همه آدم دارن با ی گوش فقط ی گوش سالم زندگی میکنن 

یکی از دوستان ی گوش سالم داشت 

باورت میشه آنقدر طبیعی رفتار کرد بجز مادرش کسی نمی دونست 

آخر سر خودش بازگو کرد 

خیلی مسئله ساده ایه

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55