2777
2789
عنوان

بیاین از ارزوهاتون بگین ❤💋

341 بازدید | 57 پست

یهو دلم خاست بیاین از ارزوهامون ب هم دیگه بگیم😛😛.من ارزوم اینه برم خونه خودم یعنی صاحب خونه بشم.بعد ی نی نی تو دلم باشع با پسرمو همسرم بریم مسافرت .برف بیاد .پسرمو همسرم ادم برفی درس کنن منم تماشاکنم😍😍😍😍😍😍

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

ی ادم موفق بشم🎉🥰

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آرزوم اینه رابطم با عشقم درست بشه و بهش برسم😔

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

ایشالله

ایشالله حالِ دلِ هممون خوب باشه🙏❤

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

یکی از آرزوهام مهاجرته

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

خوشبختی تمام اطرافیانم و ببینم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍