2777
2789
عنوان

نظرسنجی سقط جنین خواهشا شرکت کنید

274 بازدید | 17 پست

من دخترم ۱ سال و ۴ ماهشه، هنوز از شیر نگرفتمش ناخواسته باردار شدم. بدنمم اینقدر ضعیف شده تو دوران شیردهی ک از الان هنوز نوزاد ۱ ماهشه دندون درد گرفتم و ویتامین تو بدنم نمونده. (وقتی ویتامین تو بدن نباشه برا جنین از دندون و زانوی مادر ویتامینشو میگیره) 

از یه طرفم هزینه ها و از طرف دیگه کلا با یه بچه دیگه قفل میشیم و تفریح و استراحتمون خیلی کم میشه. حالا بنظرتون سقط کنم یا نه

تعداد رای : 54
نظرسنجی
بله سقط کن
3
5%
نه اصلا
34
62%
چون دلم نمیاد میگم سقط نکن دلیل منطقی ندارم
11
20%
هزینه و بدن خودت و راحتی خودتو در نظر بگیر و سقط کن
6
11%
دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

نه سقط نکن گناه بزرگیه این شرایط رو قبل از اومدنش باید در نظر میگرفتی الان دیره 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سقط نکن گناه بزرگیه این شرایط رو قبل از اومدنش باید در نظر میگرفتی الان دیره 

میگن قبل از تشکیل قلب گناه نیست

میگن و ول کن اگر مرجع تقلیدت این اجازه رو داد اون درسته 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عوارض سقط خیلی خیلی خیلی بیشتر از پوکی استخوان با تجویز پزشک حتما کلسیم و دی مصرف کن به خودت خیلی بر ...

مشکل اینجاست خودم اصلا اهل غذا خوردن نیستم از غذا خوردن و غذا پختن متنفرم. بخاطر همین بدنمم ضعیف شده. هرکاری هم میکنم درست بشو نیستم

اصلا این کارو نکن گلم که بعدا پشیمون میشی میدونم سخته.خودمم بچه یه سالو چهارماهه دارم.شرایططو میدونم.ولی خدا لطف کرده تو رو یه بار دیگه مشمول رحمتش کرده .حیف نیست سقطش کنی.به خودت برس قرص ویتامینو غذا و میوه بخور.خدا خودش روزیشو میده.ایشالله خدا به تو توانایی بده بتونی از پسش بربیای

زندگی به همراه همسر و پسر قشنگم زیباست  

نه عزیزم

از بدو انعقاد نطفه از بین بردنش قتل عمد حساب میشه... بحث فقهی داره...که من زیاد وارد نیستم فقط مطالعه کردم... 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
عوارض سقط خیلی خیلی خیلی بیشتر از پوکی استخوان با تجویز پزشک حتما کلسیم و دی مصرف کن به خودت خیلی بر ...

اره منم اینو قبول دارم شاید دیگه هیچوقت دوباره حامله نشی

زندگی به همراه همسر و پسر قشنگم زیباست  

عزیزم حیف نیست خدا بهت یه هدیه داده میخای از بین ببریش. حتما صلاحته به این بود ه و اون طفل معصوم الان گناهی نداره که بخای از بین ببری دیگه خدا روزی شو میده و کلا سقط جنین حرامه سخت هست اما با هم بزرگ میشن... 

مشکل اینجاست خودم اصلا اهل غذا خوردن نیستم از غذا خوردن و غذا پختن متنفرم. بخاطر همین بدنمم ضعیف شده ...

شده قرص و کپسول ویتامینه بخوری بخور 

سقط عوارض وحشتناکی داره و انواع بیماری هارو بعدش برات میاره پس کلا از ذهنت بیرون کن 

Silenc says a lot more than you think 🤍
مشکل اینجاست خودم اصلا اهل غذا خوردن نیستم از غذا خوردن و غذا پختن متنفرم. بخاطر همین بدنمم ضعیف شده ...

چقدر شبیه همیم. البته من بچه ندارم... باید به خودت برسی دیگه...به هرحال مجوز سقط نیست این موضوع. اونوثت چه بسا به بدن خودتم آسیب برسه...

میگم فاصله بچه هات دوسال و یکی دوماه میشه. خیلی هم کم نیستا. من اینجا دیدم بچه اول ۴ ماهش بوده دوباره باردار شده طرف....نگران نباش عزیزم. دوتاشون باهم از اب و گل درمیان بعد کیفشو میکین

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

عزیزدلم  بنطرت تنعر و کم کاری ما تو پختن و خوردن  عذا مجوز سقط ؟هم عدا خوب بخور هم مکمل و ویتامین استفاده کن

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
عزیزدلم  بنطرت تنعر و کم کاری ما تو پختن و خوردن  عذا مجوز سقط ؟هم عدا خوب بخور هم مکمل و ...

نه بخاطر این نمیگم سقط کنم. کلی گفتم