2777
2789

فک کردم چالشه😁

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6892663/گروه-لاغری-تنفس-صبح

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی کوتاه تر از اونه که صرف آدمای عوضی بشه.

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خدایا شکرت❤️

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

😔دلم فقط میخواد معجزه شه و امسال ب هدفم برسم 

همین

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بس  است ....

دیگر ادای کوه را دراوردن بس است

خسته ام خسته

از دراوردن ادای  کوه ها ی استوار بیابان  خسته ام ،

دلم میخواهد فرو بریزم ، دلم میخواهد  کودک تپه ای باشم  در دامان کوه ها  که با بارش  بارانی  خاک  وجود خاکی ام  را به زلالی اب  میسپارد  تا  جوی  گل الودی  شوم جاری  بر باغ  دلم،  ازادانه  جوش و خروش کنم  

تکه سنگی  راهم را سلب نکند،  تشنگی  درختی  راهم را کج نکند،  دلم میخواد بروم   بروم تا انجایی که رهایی  بیداد میکند از  تنهایی،

دلم تنهایی خودم را میخواد  خود خود خودم،  دلم  دنیای  پر از هیچکس را میخواهد...

دنیایی که فقط برای خودم باشد...

خسته ام از  خسته شدن برای دیگران....

باران  من ببار تا فرو برزیم،مراهم با خودت ببر...

پدر شوهرم کرونا‌گرفته از کادر درمان هستن و‌پزشک حالا همسرم جوری رفتار میکنه انگار مقصرش منم دلم شکست از رفتارش

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
منم ازانتظارخسته شدم یعنی میشه؟؟

کاش خدا صدامونو بشنوه و حاجتمونو بده😔

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤