2777
2789

حس و مکث و بیان رو دیدم دنبال جایم لباس خوشگل داشته باشه نخوام بخرم ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام عزیزم شما پادردتون خوب شد و چکارا کردید ؟ من یه درد چرخشی تو بدنمه یعنی استخونام علی الخصوص پاهام که وقتی سردی بخورم و اعصابم خرد باشه بیچارم می کنه 😔آزمایش روماتیسمم منفی بود خیلی درمونده شدم ...قرص اعصاب هم می خورم ولی فایده نداره از وقتی کرونا گرفتم بدترم شدم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما پادردتون خوب شد و چکارا کردید ؟ من یه درد چرخشی تو بدنمه یعنی استخونام علی الخصوص پاه ...

سلام عزیزم یه مدت دارو ارام بخش داد دکتر و گفت دردت ریشش عصبیه و درستم گفت وقتایی که اعصابم خورده یا استرس دارم میگیره ولی دیگه مثل قبل 24 ساعته نیست .شما ممکنه بخاطر کرونا هم باشه من 1 سال تمام شبانه روز پاهام درد میکرد باید پیگیری کنی من هزارجور ازمایش اسکن ام ار ای دادم تا فهمیدن چمه

سلام عزیزم یه مدت دارو ارام بخش داد دکتر و گفت دردت ریشش عصبیه و درستم گفت وقتایی که اعصابم خورده یا ...

ممنونم گلم😘

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم یه مدت دارو ارام بخش داد دکتر و گفت دردت ریشش عصبیه و درستم گفت وقتایی که اعصابم خورده یا ...

عزیزم شما کدوم آتلیه رفتید؟؟ منم دنبال آتلیه بارداری خوبم که لباس داشته باشه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

[QUOTE=218326340]یه مدت برا همسرم استفاده کرد ولی نتیجه نداد.البته ریزش همسرم ارثیه[/QUOTE

دقیق وطبق دستور؟؟؟

من و همسرم خیلی کم پشت شدیم ولی نتونستم اعتماد کنم.

خیلی میترسم بدترشه

دوستم می‌گفت فامیلشون کلن کچل شده یه روغنی رو زده به موهاش الان پرپشت شده.من رفتم شیشه کوچیکشو با یه بسته آویشن گرفتم فک کنم شد ۱۲۰

اول روسرشوهرم امتحان میکنم ببینم چجوری میشه😁😉

ایشالله که جواب میده