2777
2789
عنوان

بیایین ببینین پدرشوهرم چ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره حرص نخور شما که جیگر و این چیزها رو نباید می خوردی بارداری کله پاچه هم بهتر نخوری کلس ...

منم گفتم جیگر برا من خوب نیست شوهرمم دوس نداره بخدا اگ میورد باز برش میگردوندم برا خودشون اینکارو نمیکردم بی ابرویی کردم جلو داییم ابروم رفت

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
همین و بگو زنیکه احمق و دورو از این ب بعد ناهار شوهرش و بده وقتی برا ی کله پاچه اینجوری کردن

بجای دعوا باید قشنگ ضایعش میکردین

ب روی پدرشوهرت و زنش میاوردین

میگفتی اقاجون ۶ماه خدمت کردم ک اخرش بخاطر زنت اینجور کنی

پس بدین گوشت و بگو این ۶ماه مهمون بودی نوش جونت.ازین ببعد بگو زنت نهار درست کنه

چه گشنه س اون زن بابات دعوا سر گوشت اخه

همینجورین اونوخ من سه روز بعد از عروسیم پدرشوهرم هرروز ناهار اینجا بود هیچی نمیگفتم

منم گفتم جیگر برا من خوب نیست شوهرمم دوس نداره بخدا اگ میورد باز برش میگردوندم برا خودشون اینکارو نم ...

اشکال نداره

عوضش داییت میگه یه خواهرزاده مظلومی😊

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

فدای سر خودت و بچت

درس عبرت شد براتون دیگه باهاشون شریک نشید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
همین و بگو زنیکه احمق و دورو از این ب بعد ناهار شوهرش و بده وقتی برا ی کله پاچه اینجوری کردن

بنطرم شما اصلا اصلا دخالت نکن و به شوهرتم هیچی نگو. خودش خوب فهمیده که چی شده.. شماهم بارداری درسته جگر واست بده ولی یه تعارف میزدن. بارداری رو بهانه کن بگو استراحتم نهار شوهرتم بنداز گردن زن باباش😆

الان گوشت ب شما دادن یا ن 

اره سهم خودشون و اورد گفت ما اصلا گوشت نخاستم اینکارو کرد ک اون سهمیه ک با جیگر و کله پاچه هست و بردارن

اشکال نداره عوضش داییت میگه یه خواهرزاده مظلومی😊

داییم بیچاره گفت من خاستم جیگر بدم ب اونا خودشون نخاستن داییم و زنش از صبح کله پاچه تمیز کردن برا ما اوتوخ اماده اومد برداشت برد

اره سهم خودشون و اورد گفت ما اصلا گوشت نخاستم اینکارو کرد ک اون سهمیه ک با جیگر و کله پاچه هست و برد ...

چقدر دله ببین جگر گوسفندی کیلو ۱۹۰ تومن البته سمت ما کله پاچه ام فکر کنم ۱۰۰تومن باشه اینو کم کنید از سهمتون بدین بعد ب داییت بگو باقیشو با پدر شوهرت حساب کنه 

بجای دعوا باید قشنگ ضایعش میکردین ب روی پدرشوهرت و زنش میاوردین میگفتی اقاجون ۶ماه خدمت کردم ک ...

گوشت مال خودمون بوده ولی اینا سهمیه خووشون و آوردن ک برن سهم ما ک پیش دایبم بوده رو با جیگر و کله پاچه ببرن

بنطرم شما اصلا اصلا دخالت نکن و به شوهرتم هیچی نگو. خودش خوب فهمیده که چی شده.. شماهم بارداری درسته ...

همینه دیگه منکه نمیتونم هرروز هررور بااینکاری ک کردن

چقدر دله ببین جگر گوسفندی کیلو ۱۹۰ تومن البته سمت ما کله پاچه ام فکر کنم ۱۰۰تومن باشه اینو کم کنید ا ...

داایم همینو گفت ک تو هیچی نبردی جز گوشت فقط پول گوشت و حساب میکنم بقیش با اونه